beoordeling 5/5   Geaccrediteerd hondengedragstherapeut Beloningsgerichte trainingsmethoden
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Webinar hoe ga je om met een uitvallende hond?

  Direct toegang 

  Online video

Zo vaak kijken als je wilt

van 80 reviews

Webinar uitvallende hond

valt je eigen hond uit of ben je gewoon benieuwd naar de technieken die je kunt gebruiken om een uitvallende hond tot rust te brengen? 

Dan is dit webinar voor jou!

We bespreken de motivatie van de hond om uit te vallen en 4 verschillende technieken om met dit gedrag om te gaan. Waarom zijn deze 4 technieken geschikt om te gebruiken en wat maakt dat ze allemaal voor succes zorgen? We gaan het hebben over de manier waarop een hond leert:

  • Wat is succesvol gedrag voor een hond?
  • Waar zit de beloning in?
  • Hoe zit het met de praktische uitvoerbaarheid? 

Wat maakt dat uitvalgedrag stopt en wat maakt dat uitvalgedrag verergert? 

Dit webinar duurt circa 1 uur en 15 minuten en is eerder live gegeven. Als je je hieronder aanmeld, kijk je de opname terug.
Dit webinar is beschikbaar €24,95 en is gratis voor bestaande Hondentaak klanten
(neem contact op via info@hondentaak.nl als bestaande klant voor toegang tot het webinar, of als je een vraag hebt)

Dit webinar is beoordeeld met een 8 gemiddeld!

Webinar uitvallende hond bekijken

Wil je de opname bekijken, meld je dan hieronder aan.
Klanten reviews

Charlotte van Beuzekom
Charlotte van Beuzekom
Lees verder
"Wat een prettige, ervaren en heldere uitleg geeft Judith. Zowel in privé-lessen als online weet ze precies te benoemen wat er speelt (en waarom) en geeft je handige tips hoe hiermee om te gaan. Dat gaf zowel mij als mijn hond veel vertrouwen, waardoor we werkelijk gelijk resultaat zagen. Judith straalt veel rust uit, wat erg fijn is. Aanrader dus!"
Anneke Wolters
Anneke Wolters
Lees verder
"Judith ingeschakeld bij bijtende pup. Duidelijk advies gekregen wat te doen en met haar tips ging het direct al veel beter. Ik zou Judith bij een ander probleem direct weer inschakelen!"
Amanda Khalil
Amanda Khalil
Lees verder
"online les, inloggen wanneer het jou uitkomt, veel uitleg en ondersteuning met video's. Je kunt altijd weer terug naar een les als je de info wilt opfrissen tijdens de cursus. Judith legt heel rustig en overzichtelijk en juist ook heel gedetailleerd de situatie uit. Heel veel geleerd hier.😃😃"
Vorige
Volgende

Veelgestelde vragen

Ja. Een hond is, net als een mens, nooit te oud om te leren. Ingesleten gewoonten zullen wat tijd nodig hebben om te veranderen.

De online cursussen zijn te volgen in je eigen tijd, op het moment dat het jou goed uitkomt! Je bent dus niet gebonden aan dagen en tijden.

De eigenaar van Hondentaak heet Judith Fick en je kunt meer lezen over haar op deze pagina: Over Judith.

Volg je een online cursus, dan kan je aanvullend voor datzelfde gedrag gebruik maken van privé begeleiding.

Privé begeleiding is over het algemeen alleen beschikbaar voor cursisten die al een online cursus volgen. Soms is er extra beschikbaarheid. Houd mijn Facebook pagina in de gaten, of neem even contact op: info@hondentaak.nl

Jazeker, je hebt Facebook niet nodig voor het volgen van een cursus.

Als je het leuk vindt om je ervaringen te delen met mede cursisten, te lezen wat hen bezig houdt en ook aan hen je vragen te stellen, dan is het leuk je aan te melden voor de besloten Facebook groep (mag ook met een nep-account waarbij je bijv een andere naam gebruikt, als je dat wilt).

Inloggen en volgen van de online cursus, doe je in de online leeromgeving: HondentaakOnline.nl

Ja dat kan. Vraag een bel-afspraak aan op de contact pagina.

Volg je een online cursus, dan zijn er meerdere mogelijkheden voor persoonlijke hulp. Je kunt gratis al je vragen mailen of stellen in de Facebook groep als je een cursus volgt.

Wil je graag telefonische 1-op-1 hulp over het onderwerp waarvoor je de cursus volgt? Dan kan je je aanmelden voor hulp-op-afstand.

Vind je het leuk om maandelijks met een klein groepje cursisten onze online sessie bij te wonen? Meld je dan aan voor Hondentaak select .