Online cursus Sociale Hond hondentaak

Online Cursus Sociale Hond

Tijdens het wandelen blaffen en uitvallen, resulteert vaak in niet meer graag willen wandelen met je hond. Mensen in de buurt kijken je aan alsof je je hond niet onder controle hebt en jij bent vooral bezig als een arend de omgeving in de gaten te houden om te kijken of er iets aan komt. 

De Online Cursus Sociale Hond helpt je weer ontspannen te wandelen met je hond.  

Leer je hond sociaal gewenst gedrag naar mensen en honden 

Wanneer je niet ontspannen met je hond kunt wandelen omdat hij ongewenst reageert op soortgenoten of mensen, is deze cursus voor jou. De cursus Sociale Hond is een zeer complete cursus en bevat uitgebreide informatie en video's, waarin alle aspecten aan bod komen die samenhangen met (het verbeteren van) dit gedrag. 

Online cursus Sociale Hond

 • Beoordeeld met een 8,3/10
 • Ervaren trainer/ gedragstherapeut, gewerkt voor KNGF geleidehonden
 • Toegang tot de besloten Facebook groep, als je wilt
 • Optie: betalen in termijnen
 • Na aanmelden direct toegang
 • Een jaar toegang
 • Stel al je vragen gedurende de hele looptijd!

Aanmelden >>

Verbeter het gedrag van jouw hond

 • Blaffen, uitvallen, grommen en happen naar mensen of honden 
 • Aanvallend reageren op 'prikkels' op straat, zoals kinderen, honden, joggers, fietsers etc
 • Als je hond constant naar mensen en andere honden toe trekt

Deze cursus is gevolgd door een groep test-deelnemers en door hen gemiddeld beoordeeld met een 8,3

De cursus leert je op een positieve manier het gedrag van je hond te verbeteren. Je volgt deze online cursus vanuit huis via onze online leeromgeving. Je houdt een jaar toegang tot deze cursus, na aanmelden heb je direct toegang. 

De cursus is gebaseerd op een positieve trainingsmethode.

Van wie krijg je les

Judith Fick werkt als hondentrainer (eerder ook voor KNGF geleidehonden). Gekwalificeerd Kynologisch Instructeur opgeleid door O&O (Nederlandse Vereniging voor Instructeurs in Hondenopvoeding en -opleiding) én door Dogvision Kynologisch opleidingscentrum. Gediplomeerd gedragstherapeut voor honden. Geaccrediteerd door SPPD, Platform van professionele diergedragsdeskundigen.

Online cursus Sociale Hond hondentaak

Recensie Carine Sociale Hond cursus

Wat houdt de online cursus in?

Na je aanmelding heb je direct toegang tot alle informatie in de online leeromgeving. Hier volg je de lessen van de cursus, die bestaan uit uitleg, video’s en oefeningen. De methode die gehanteerd wordt is modern en diervriendelijk. Je volgt de cursus geheel in je eigen tijd en alles wat je nodig hebt is een apparaat (telefoon, tablet of laptop/ computer) en internet toegang. Je ontvangt elke week een email van mij ter herinnering en informatie. Gedurende de toegang tot de cursus (1 jaar) mag je al je vragen stellen, rechtstreeks aan mij. Je kunt ook gebruik maken van de besloten Facebook groep als je wilt (dit is optioneel en niet nodig om de cursus te volgen). 

"Ik beveel de cursus zeker aan."  Lees hier de review van Gerdine over deze cursus >> 

Één van de meest voorkomende gedragsproblemen bij honden

Al sinds de start van mijn bedrijf (in 2015) merk ik dat één van de meest gestelde hulpvragen, gaat over ongewenst gedrag in reactie op andere honden en (voor de hond) onbekende mensen. Zelf adopteerde ik in 2013 een hond uit Spanje. Zij was bang voor vreemde mensen en uitte dat in blaffen en uiteindelijk zelfs bijten. Ik heb dus zelf ook voor deze uitdaging gestaan.

Als hondentrainer krijg ik veel vraag naar deze hondentraining, om de hond sociaal gewenst gedrag te leren in situaties met honden en mensen. Om alle facetten van de training te bundelen, heb ik de online cursus Sociale Hond gemaakt.

Wat houdt de cursus Sociale Hond in?

Zeer complete cursus, de cursus bestaat uit:

 • meer dan 25 lessen, 5 extra lessen voor honden die reageren op bezoek en 6 lessen over gehoorzaamheid en het aanleren van handige commando's zoals wandelen zonder trekken. 4 FAQ video's.
 • Video's, teksten en opdrachten per les
 • Elke week ontvang je een email met de 2 lessen voor die week
 • In totaal duurt de online cursus 3 maanden - gemiddeld tempo
 • Je krijgt toegang tot onze besloten cursisten groep, een warm bad met 'lotgenoten' (aanmelden is optioneel)
 • Stel al je vragen

"De cursus is echt een meerwaarde" Lees hier de review van Chantal >>

Je hoeft geen bepaald kennis niveau te hebben. De cursus bestaat uit positieve training en is gericht op een langdurige resultaat.

Is de Online Cursus Sociale Hond voor mij geschikt?

Het programma is bovenal geschikt voor eigenaren met een hond die tijdens het wandelen ongewenst reageert op andere honden of mensen. Trainingservaring is niet vereist, alle basis principes worden uitgelegd. Tevens is het programma geschikt voor baasjes van alle soorten honden, ongeacht ras, leeftijd, geslacht of herkomst. Wil je weten of deze online training voor jou geschikt is? Neem contact op via info@hondentaak.nl

"Voor mij was het belangrijk dat er beloningsgericht getraind wordt" Lees hier de review van Mia >>

Wat is de investering?

Prijs € 347,- Nu voor  €297,- (inclusief 21% BTW voor een jaar toegang) incl. onbeperkt begeleiding

Na aanmelden krijg je direct toegang tot alle lessen van de cursus. 

Hoe kan ik mee doen?

Meld je hieronder aan: je kunt direct starten!