beoordeling 5/5   Geaccrediteerd hondengedragstherapeut Beloningsgerichte trainingsmethoden
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Online Cursus Sociale Hond

Beoordeeld met een 8,3/10

  Direct toegang

Persoonlijke ondersteuning

van 80 reviews

Leer je hond sociaal gewenst gedrag in reactie op ’triggers’

Als wandelen met je hond niet meer ontspannen is. Doordat je hond naar andere honden trekt, naar mensen blaft. Of op een andere manier zich ‘vervelend’ gedraagt tijdens het wandelen.

Mensen in de buurt kijken je aan alsof je je hond niet onder controle hebt en jij bent vooral bezig als een arend de omgeving in de gaten te houden om te kijken of er iets aan komt. 

De Online Cursus Sociale Hond helpt je weer ontspannen te wandelen met je hond.  

Wanneer je niet ontspannen met je hond kunt wandelen omdat hij ongewenst reageert op bepaalde dingen in zijn omgeving, is deze cursus voor jou. De cursus Sociale Hond is een zeer complete cursus en bevat uitgebreide informatie en video’s, waarin alle aspecten aan bod komen die samenhangen met (het verbeteren van) dit gedrag. 

Hond rent op andere honden af

Online cursus Sociale Hond

Als je op zoek bent naar praktische begeleiding met compassie en veel kennis van hondengedrag.

  Beoordeeld met een 8,3/10
  Ervaren trainer/ gedragstherapeut, gewerkt voor KNGF geleidehonden
  Contact met je medecursisten, als je wilt 
  Optie: betalen in 3 termijnen
  Na aanmelden direct toegang
  Een jaar toegang
  Stel al je vragen gedurende de hele looptijd!

Verbeter het gedrag van jouw hond​

Deze cursus helpt je bij het verbeteren van gedrag zoals:

  • Blaffen, uitvallen, grommen en happen naar mensen of honden 
  • Aanvallend reageren op ‘prikkels’ op straat, zoals kinderen, honden, joggers, fietsers etc
  • Als je hond constant naar mensen en andere honden toe trekt
 

Deze cursus is gevolgd door een groep test-deelnemers en door hen gemiddeld beoordeeld met een 8,3

Je volgt deze online cursus vanuit huis via onze online leeromgeving. De cursus duurt 3 maanden (bij het volgen van 2 lessen per week). Je kunt helemaal je eigen tempo aanhouden. Je houdt een jaar toegang tot deze cursus, na aanmelden heb je direct toegang. 

Online cursus Sociale Hond hondentaak

De cursus is gebaseerd op een positieve trainingsmethode en is gericht op een langdurige resultaat.

“Voor mij was het belangrijk dat er beloningsgericht getraind wordt” Lees hier de review van Mia →

Judith Fick met Reza

Van wie krijg je les

Judith Fick werkt als hondentrainer (eerder ook voor KNGF geleidehonden) en als hondengedragstherapeut.

Ze is gekwalificeerd Kynologisch Instructeur opgeleid door O&O (Nederlandse Vereniging voor Instructeurs in Hondenopvoeding en -opleiding) én door Dogvision Kynologisch opleidingscentrum.

Ook is ze gediplomeerd gedragstherapeut voor honden. Geaccrediteerd door SPPD, Platform van professionele diergedragsdeskundigen.

Één van de meest voorkomende gedragsproblemen bij honden​

Al sinds de start van hondentaak (in 2015) merk ik dat één van de meest gestelde hulpvragen, gaat over ongewenst gedrag in reactie op andere honden en (voor de hond) onbekende mensen. Zelf adopteerde ik in 2013 een hond uit Spanje. Zij was bang voor vreemde mensen en uitte dat in blaffen en uiteindelijk zelfs bijten. Ik heb dus zelf ook voor deze uitdaging gestaan.

Als hondentrainer krijg ik veel vraag naar deze hondentraining, om de hond sociaal gewenst gedrag te leren in situaties met honden en mensen. Om alle facetten van de training te bundelen, heb ik de online cursus Sociale Hond gemaakt.

“De cursus is echt een meerwaarde” Lees hier de review van Chantal →

Wat houdt de cursus Sociale Hond in?

Zeer complete cursus, de cursus bestaat uit:

  • meer dan 25 lessen, 5 extra lessen voor honden die reageren op bezoek en 6 lessen over gehoorzaamheid en het aanleren van handige commando’s zoals wandelen zonder trekken. 4 FAQ video’s.
  • Video’s, teksten en opdrachten per les en elke week een email ter herinnering en informatie
  • Je krijgt toegang tot onze besloten cursisten groep, een warm bad met ‘lotgenoten’ (aanmelden is optioneel)

Is de Online Cursus Sociale Hond voor mij geschikt?

Trainingservaring is niet vereist, je hoeft geen bepaald kennis niveau te hebben, alle basis principes worden uitgelegd. Tevens is het programma geschikt voor baasjes van alle soorten honden, ongeacht ras, leeftijd, geslacht of herkomst. Wil je weten of deze online training voor jou geschikt is? Neem contact op via info@hondentaak.nl

Wat is de investering?

Prijs € 347,- Nu voor €297,- (inclusief 21% BTW voor een jaar toegang) incl. onbeperkt begeleiding.
Na aanmelden krijg je direct toegang tot alle lessen van de cursus. 

Hoe doe ik mee?

Meld je hier aan: je kunt direct starten!
Klanten reviews

Wat zeggen anderen over de Online cursus Sociale Hond:

Mia Versluys
Mia Versluys
Lees verder
"Supergoede cursus online.. waar je heel veel van leert. Voor mij was het belangrijk dat er beloningsgericht getraind wordt en dit is hier zeker het geval.. veel video’s , en heel praktijkgericht. Zou deze cursus(ik volg de sociale hond cursus) aan iedereen aanbevelen.. het is eveneens een goede aanvulling als je naar hondenschool gaat, mits de school op zelfde manier werkt.. ( en ik heb dat geluk), ik zit ook in de “club”, leuk, je leert er trucjes op een heel begrijpelijke manier... eveneens een aanrader."
Chantal De Meyer
Chantal De Meyer
Lees verder
"Ik ben nu een weekje verder en heb al heel wat opgestoken van de online cursus, Sociale hond! De online cursus is ideaal om dit op je eigen tempo te doen. De uitleg is heel duidelijke, maar als je iets niet begrijpt of je hebt hulp nodig, kan je Judith altijd om raad vragen, of je kan terecht op de gesloten facebookpagina van de leden. De filmpjes kan je ook steeds opnieuw bekijken. Deze cursus is echt een meerwaarde bij de opvoeding van je hond!😃"
Hilde De Smet
Lees verder
"ik heb al verschillende online én life trainingen gevolgd. Alhoewel deze me best veel geleerd hebben, bleef de reactie van Elio (nogal reactieve Border Collie van 3 jaar) op auto’s, fietsen, brommers, steps… moeilijk te beheren. Door de specifieke aanpak in de cursus sociale hond is dit al behoorlijk verbeterd. De aanpak gericht op het omgaan met triggers werkt goed. De nadruk op het proces en de kleine stapjes hebben voor iedereen, niet in het minst voor Elio, rust gebracht."
Vorige
Volgende

Veelgestelde vragen

Ja. Een hond is, net als een mens, nooit te oud om te leren. Ingesleten gewoonten zullen wat tijd nodig hebben om te veranderen.

De online cursussen zijn te volgen in je eigen tijd, op het moment dat het jou goed uitkomt! Je bent dus niet gebonden aan dagen en tijden.

De eigenaar van Hondentaak heet Judith Fick en je kunt meer lezen over haar op deze pagina: Over Judith.

Volg je een online cursus, dan kan je aanvullend voor datzelfde gedrag gebruik maken van privé begeleiding.

Privé begeleiding is over het algemeen alleen beschikbaar voor cursisten die al een online cursus volgen. Soms is er extra beschikbaarheid. Houd mijn Facebook pagina in de gaten, of neem even contact op: info@hondentaak.nl

Jazeker, je hebt Facebook niet nodig voor het volgen van een cursus.

Als je het leuk vindt om je ervaringen te delen met mede cursisten, te lezen wat hen bezig houdt en ook aan hen je vragen te stellen, dan is het leuk je aan te melden voor de besloten Facebook groep (mag ook met een nep-account waarbij je bijv een andere naam gebruikt, als je dat wilt).

Inloggen en volgen van de online cursus, doe je in de online leeromgeving: HondentaakOnline.nl

Ja dat kan. Vraag een bel-afspraak aan op de contact pagina.

Volg je een online cursus, dan zijn er meerdere mogelijkheden voor persoonlijke hulp. Je kunt gratis al je vragen mailen of stellen in de Facebook groep als je een cursus volgt.

Wil je graag telefonische 1-op-1 hulp over het onderwerp waarvoor je de cursus volgt? Dan kan je je aanmelden voor hulp-op-afstand.

Vind je het leuk om maandelijks met een klein groepje cursisten onze online sessie bij te wonen? Meld je dan aan voor Hondentaak select .