beoordeling 5/5   Geaccrediteerd hondengedragstherapeut Beloningsgerichte trainingsmethoden
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Agressie naar eigenaar

  Direct toegang 

  Persoonlijke ondersteuning 

  Leer stap-voor-stap je hond beter gedrag

van 80 reviews

Heb je als eigenaar te maken met agressie van je eigen hond, gericht op jou?

Bijvoorbeeld in de volgende gevallen:

 • Je hond gromt naar je
 • In bepaalde situaties hapt je hond
 • Er zijn al bijtincidenten geweest
 • Wanneer je je hond aait, kan hij agressief reageren
 • Bij aanraken vertoont je hond agressie
 • Halsband/ tuig omdoen of aanlijnen is moeilijk
 • Bij afdrogen of borstelen wordt je hond agressief
 • Etc.
Agressie naar eigenaar

Reageert je hond agressief vanuit bezitsdrang? Dan past de cursus Bezit beter bij dit gedrag. 

Agressie van de hond naar eigenaar is niet uitzonderlijk, het is wel belangrijk met dit gedrag aan de slag te gaan. Agressie heeft de nare eigenschap na verloop van tijd te verergeren. De hond gaat vaak vaker en meer agressie inzetten en in veel gevallen wordt de reactie van de hond ook heftiger. 

Hond onzeker buiten

Verbeter het gedrag van jouw hond

Twijfel je of jouw situatie aansluit bij deze cursus? Neem dan gerust even contact op. Dat kan heel makkelijk door te mailen naar info@hondentaak.nl

Deze cursus kan ook gevolgd worden vanuit interesse, of preventief (om te voorkomen dat je te maken krijgt met agressie van je hond naar jou toe).

De cursus leert je op een positieve manier het gedrag van je hond te verbeteren. Je volgt deze online cursus vanuit huis via onze online leeromgeving. Je houdt een jaar toegang tot deze cursus, na aanmelden heb je direct toegang. 

De cursus is gebaseerd op een positieve trainingsmethode.

Van wie krijg je les?

Judith Fick werkt als hondentrainer (eerder ook voor KNGF geleidehonden) en als hondengedragstherapeut

Ze is gekwalificeerd Kynologisch Instructeur opgeleid door O&O (Nederlandse Vereniging voor Instructeurs in Hondenopvoeding en -opleiding) én door Dogvision Kynologisch opleidingscentrum.

Ook is ze gediplomeerd gedragstherapeut voor honden. Geaccrediteerd door SPPD, Platform van professionele diergedragsdeskundigen.

Judith Fick met Reza
Aan de slag met agressief gedrag

Wat houdt de cursus Agressie naar Eigenaar in?

De cursus bestaat uit 18 lessen. Na aanmelding krijg je direct toegang tot de online leeromgeving en (als je wilt) ook tot de besloten Facebook groep. Je volgt de lessen wanneer dit jou uitkomt. Je kunt tijdens het volgen van de cursus al je vragen stellen aan mij (gecertificeerd en geaccrediteerd gedragstherapeut).

 • Volg de lessen wanneer het jou uitkomt
 • In de online leeromgeving vind je direct na je aanmelding alle lessen
 • Gedurende de hele looptijd van een jaar kan je al je vragen stellen aan mij
 • Als je het leuk vindt, kan je je aanmelden voor de Facebookgroep, voor contact met mede cursisten

Als je nog vragen hebt, mail naar info@hondentaak.nl

 

Aanmelden

Prijs van €147,- Nu voor €125,- (bedrag is inclusief 21% BTW) voor 1 jaar toegang. Na aanmelden krijg je direct toegang tot alle lessen in de cursus. Je kunt direct starten.
Klanten reviews

Charlotte van Beuzekom
Charlotte van Beuzekom
Lees verder
"Wat een prettige, ervaren en heldere uitleg geeft Judith. Zowel in privé-lessen als online weet ze precies te benoemen wat er speelt (en waarom) en geeft je handige tips hoe hiermee om te gaan. Dat gaf zowel mij als mijn hond veel vertrouwen, waardoor we werkelijk gelijk resultaat zagen. Judith straalt veel rust uit, wat erg fijn is. Aanrader dus!"
Anneke Wolters
Anneke Wolters
Lees verder
"Judith ingeschakeld bij bijtende pup. Duidelijk advies gekregen wat te doen en met haar tips ging het direct al veel beter. Ik zou Judith bij een ander probleem direct weer inschakelen!"
Amanda Khalil
Amanda Khalil
Lees verder
"online les, inloggen wanneer het jou uitkomt, veel uitleg en ondersteuning met video's. Je kunt altijd weer terug naar een les als je de info wilt opfrissen tijdens de cursus. Judith legt heel rustig en overzichtelijk en juist ook heel gedetailleerd de situatie uit. Heel veel geleerd hier.😃😃"
Vorige
Volgende

Veelgestelde vragen

Ja. Een hond is, net als een mens, nooit te oud om te leren. Ingesleten gewoonten zullen wat tijd nodig hebben om te veranderen.

De online cursussen zijn te volgen in je eigen tijd, op het moment dat het jou goed uitkomt! Je bent dus niet gebonden aan dagen en tijden.

De eigenaar van Hondentaak heet Judith Fick en je kunt meer lezen over haar op deze pagina: Over Judith.

Volg je een online cursus, dan kan je aanvullend voor datzelfde gedrag gebruik maken van privé begeleiding.

Privé begeleiding is over het algemeen alleen beschikbaar voor cursisten die al een online cursus volgen. Soms is er extra beschikbaarheid. Houd mijn Facebook pagina in de gaten, of neem even contact op: info@hondentaak.nl

Jazeker, je hebt Facebook niet nodig voor het volgen van een cursus.

Als je het leuk vindt om je ervaringen te delen met mede cursisten, te lezen wat hen bezig houdt en ook aan hen je vragen te stellen, dan is het leuk je aan te melden voor de besloten Facebook groep (mag ook met een nep-account waarbij je bijv een andere naam gebruikt, als je dat wilt).

Inloggen en volgen van de online cursus, doe je in de online leeromgeving: HondentaakOnline.nl

Ja dat kan. Vraag een bel-afspraak aan op de contact pagina.

Volg je een online cursus, dan zijn er meerdere mogelijkheden voor persoonlijke hulp. Je kunt gratis al je vragen mailen of stellen in de Facebook groep als je een cursus volgt.

Wil je graag telefonische 1-op-1 hulp over het onderwerp waarvoor je de cursus volgt? Dan kan je je aanmelden voor hulp-op-afstand.

Vind je het leuk om maandelijks met een klein groepje cursisten onze online sessie bij te wonen? Meld je dan aan voor Hondentaak select .