beoordeling 5/5   Geaccrediteerd hondengedragstherapeut Beloningsgerichte trainingsmethoden

Hulp op afstand

Je hond vertoont gedrag waar je vragen over hebt. Waarom doet hij dit en hoe lossen we het op? Hiervoor is ‘hulp op afstand’ beschikbaar.

Hulp op afstand is ook heel geschikt als extra ondersteuning in aanvulling op je online cursus. Je kunt je in dat geval direct hieronder aanmelden, je hoeft niet te overleggen. Volg je nog geen cursus? Kijk dan ook eens of er voor jouw hulpvraag een online cursus beschikbaar is. 

Hoe werkt het?

Hulp op afstand kan alleen na akkoord op jouw hulpvraag. We maken een afspraak voor een contactmoment. Dit kan telefonisch, of door middel van videobellen. 

Voor wie?

Wil je graag op deze manier hulp bij je hondentraining, schets dan eerst de situatie van het gedrag van je hond(en). Er zullen situaties zijn waarbij deze wijze van hondentraining niet geschikt of afdoende is. Heb je contact gehad met mij en akkoord voor Hulp op Afstand, maak dan gebruik van onderstaand formulier om je aan te melden.

Wat houdt Hulp op Afstand in?

Nadat we hebben besloten om Hulp op Afstand te starten, meld je je aan via onderstaand formulier en plannen we een afspraak.

Daarin bespreken we het gedrag en de training. Je krijgt van mij de informatie die je nodig hebt voor de juiste training. Later hebben we nogmaals contact om de voortgang te bespreken. Tussentijds kan je uiteraard je vragen stellen, indien nodig of gewenst.

Investering €125,- incl 21% BTW

Let op: meld je pas aan na akkoord.