beoordeling 5/5   Geaccrediteerd hondengedragstherapeut Beloningsgerichte trainingsmethoden
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hulp op afstand

  Telefonische ondersteuning

  Direct advies

  Inclusief het stellen van al je vragen 

Kan ik je op afstand helpen met het verbeteren van het gedrag van je hond? Vaak wel. Maar niet altijd. 

Voor wie?

Je wilt gehoord worden, uitgebreid overleg met een professional en tips over omgang en training van je hond. Dan is hulp op afstand in essentie een goede optie. 

Voor een reeks veelvoorkomend gedrag, heb ik diverse online cursussen ontwikkeld. 

  • Hulp-op-afstand kan gebruikt worden in aanvulling op een cursus. Je kunt je dan direct hieronder aanmelden voor de gereduceerde prijs ‘reeds klant’
  • Hulp-op-afstand kan ook worden gebruikt: als het gedrag wél geschikt is voor hulp op afstand, maar waar geen online cursus voor bestaat
 

In het laatste geval kan je je hieronder aanmelden voor hulp op afstand, nadat wij contact hebben gehad.

Heb ik je n.a.v. ons contact al verwezen naar deze pagina, dan wil dat zeggen dat het gedrag geschikt is voor hulp op afstand en dat ik je op deze manier kan verder helpen. 

Wat houdt hulp op afstand in?

We plannen een afspraak en bespreken dan telefonisch uitgebreid jouw situatie en het gedrag van je hond. Ik zal veel vragen stellen om de situatie helder te krijgen en we gaan samen de motivatie van de hond boven water proberen te krijgen én daarmee de benodigde aanpak om het gedrag te veranderen/ verbeteren. 

Tijdens ons gesprek schrijf je mee, of ik maak nadien een rapport van ons gesprek (meerprijs €50,-). Vervolgens ga je hiermee aan de slag, deel je als je wilt je voortgang met mij en stel je je eventuele vragen tussendoor rechtstreeks aan mij per email. 

Aanmelden

Hieronder kan je je direct aanmelden als je aan de criteria hierboven genoemd, voldoet. 

Heb je nog een vraag of wil je weten of hulp op afstand voor jou geschikt is? Neem dan even contact met me op. 

Investering €125,- incl 21% BTW

Let op: meld je pas aan nadat wij contact hebben gehad, of als je al een online cursus volgt waarvoor je hulp op afstand als aanvulling wilt gebruiken. 

Klanten reviews

Charlotte van Beuzekom
Charlotte van Beuzekom
Lees verder
"Wat een prettige, ervaren en heldere uitleg geeft Judith. Zowel in privé-lessen als online weet ze precies te benoemen wat er speelt (en waarom) en geeft je handige tips hoe hiermee om te gaan. Dat gaf zowel mij als mijn hond veel vertrouwen, waardoor we werkelijk gelijk resultaat zagen. Judith straalt veel rust uit, wat erg fijn is. Aanrader dus!"
Anneke Wolters
Anneke Wolters
Lees verder
"Judith ingeschakeld bij bijtende pup. Duidelijk advies gekregen wat te doen en met haar tips ging het direct al veel beter. Ik zou Judith bij een ander probleem direct weer inschakelen!"
Amanda Khalil
Amanda Khalil
Lees verder
"online les, inloggen wanneer het jou uitkomt, veel uitleg en ondersteuning met video's. Je kunt altijd weer terug naar een les als je de info wilt opfrissen tijdens de cursus. Judith legt heel rustig en overzichtelijk en juist ook heel gedetailleerd de situatie uit. Heel veel geleerd hier.😃😃"
Vorige
Volgende

Veelgestelde vragen

Ja. Een hond is, net als een mens, nooit te oud om te leren. Ingesleten gewoonten zullen wat tijd nodig hebben om te veranderen.

De online cursussen zijn te volgen in je eigen tijd, op het moment dat het jou goed uitkomt! Je bent dus niet gebonden aan dagen en tijden.

De eigenaar van Hondentaak heet Judith Fick en je kunt meer lezen over haar op deze pagina: Over Judith.

Volg je een online cursus, dan kan je aanvullend voor datzelfde gedrag gebruik maken van privé begeleiding.

Privé begeleiding is over het algemeen alleen beschikbaar voor cursisten die al een online cursus volgen. Soms is er extra beschikbaarheid. Houd mijn Facebook pagina in de gaten, of neem even contact op: info@hondentaak.nl

Jazeker, je hebt Facebook niet nodig voor het volgen van een cursus.

Als je het leuk vindt om je ervaringen te delen met mede cursisten, te lezen wat hen bezig houdt en ook aan hen je vragen te stellen, dan is het leuk je aan te melden voor de besloten Facebook groep (mag ook met een nep-account waarbij je bijv een andere naam gebruikt, als je dat wilt).

Inloggen en volgen van de online cursus, doe je in de online leeromgeving: HondentaakOnline.nl

Ja dat kan. Vraag een bel-afspraak aan op de contact pagina.

Volg je een online cursus, dan zijn er meerdere mogelijkheden voor persoonlijke hulp. Je kunt gratis al je vragen mailen of stellen in de Facebook groep als je een cursus volgt.

Wil je graag telefonische 1-op-1 hulp over het onderwerp waarvoor je de cursus volgt? Dan kan je je aanmelden voor hulp-op-afstand.

Vind je het leuk om maandelijks met een klein groepje cursisten onze online sessie bij te wonen? Meld je dan aan voor Hondentaak select .