Hulp op afstand

Je hond vertoont gedrag waar je vragen over hebt. Waarom doet hij dit en hoe lossen we het op? Woon je op (grote) afstand en wil je toch mijn hulp bij de training van je hond, dan is hiervoor 'hulp op afstand' beschikbaar.

Kijk ook bij de online hondentraining, mogelijk is er voor jouw vraag een online cursus beschikbaar >>

Hoe werkt het?

We bespreken je situatie en je vraag. In een aantal gevallen zal ik je op afstand goed kunnen helpen, in een aantal gevallen niet. Neem contact op door te mailen naar info@hondentaak.nl Als ik denk dat ik je op afstand kan helpen, zal ik je vragen om de situatie te verduidelijken (bijvoorbeeld door een video opname). We maken een afspraak voor een contactmoment. Dit kan telefonisch, waarbij we gebruik maken van video bellen als dat gewenst is.

Voor wie?

Wil je graag op deze manier hulp bij je hondentraining, schets dan eerst de situatie van het gedrag van je hond(en). Er zullen situaties zijn waarbij deze wijze van hondentraining niet geschikt of afdoende is. Heb je contact gehad met mij en akkoord voor Hulp op Afstand, maak dan gebruik van onderstaand formulier om je aan te melden.

Wat houdt Hulp op Afstand in?

Nadat we hebben besloten om Hulp op Afstand te starten, meld je je aan en vindt ons contact plaats. Daarin bespreken we het gedrag en de training. Indien mogelijk oefenen we ter plekke met gebruik van video bellen. Twee weken later hebben we nogmaals contact om de voortgang te bespreken. Tussentijds kan je uiteraard je vragen stellen, indien nodig of gewenst.

Investering €100,- incl 21% BTW

Let op: meld je pas aan na akkoord.