Kleuren lange hondenlijnen hondentaak

Lange hondenlijn 3 meter

Lange hondenlijn 3 meter 

Lange lijn neemt geen vocht op en geeft een goede grip (anti-slip)

Tijdens training gebruik ik graag een lange hondenlijn (van 3 meter) waardoor de hond ruimte heeft en de eigenaar controle. Je merkt hierdoor vaak dat honden minder gaan trekken, doordat ze wat meer ruimte krijgen aan de lijn. Het rubber in deze lijn, geeft je goede grip (anti-slip) en het materiaal wordt bij regen niet glad. Bovendien is de lange lijn makkelijk schoon te maken, gewoon onder de kraan. Onze lijnen worden gemaakt met degelijke materialen en vervolgens stevig in elkaar gestikt.

Nieuwe kleur in de brede lijn (M en L): roze en petrol. Ook leuk als (kraam) cadeau! 

Op de foto: alle kleuren maat M. Hondenlijn lengte 3 meter keuze opties:

  • S: 15 mm breed met matzwarte musketon. Deze maat is geschikt voor kleine tot middelgrote honden tot circa 10 kilo, zoals Chihuahua's en andere kleine rassen.

  • M: 20 mm breed met matzwarte musketon. Deze riem is geschikt voor grotere rassen tot circa 30 kilo, zoals Beagles, Herders, Boxers en Collies.

  • L: 20 mm breed met RVS (AISI 316) musketon. Deze lijn is geschikt voor de grotere rassen die hard trekken en de honden zwaarder dan circa 30 kilo. Of als je gewoon liever een RVS haak hebt.

De zwart/ gele lijn en de zwart reflecterende lijn voelen wat zachter aan dan de andere kleuren. 

Lange hondenlijn Hondentaak L dubbel

Op de foto: L dubbel in kleur zwart.

Dubbele 3 meter lijn, met 2 musketons 

Een dubbele lijn is voorzien van 2 musketons (haken). Hiermee bevestig je de lijn op 2 punten, bijvoorbeeld aan het tuig en aan de halsband. Zo is een sterke hond makkelijker te houden door de druk te verleggen van tuig naar halsband zodra dat nodig is (zoals bij trekken of uitvallen). Deze lijn is ook geschikt i.c.m. een anti-trektuig of hoofdhalster (bijv. gentle leader).

De dubbele lijn is daarnaast ook gewoon te gebruiken als 3 meter lange hondenlijn. Bevestig de musketon aan de D-ring waardoor een handvat ontstaat.

Verzending

Je ontvangt bij je bestelling gratis een proefzakje zalmkoekjes.

De bestelling wordt op werkdagen binnen 2-3 dagen verzonden als brievenbus pakket binnen Nederland of België. Verzenden kost € 4,95. 

Wil je meerdere lijnen in 1 keer bestellen of heb je een andere vraag, neem dan even contact op: info@hondentaak.nl

Op de foto: maat S kleur petrol.

Van een aantal uitvoeringen is nog 1 beschikbaar, dat staat bij het artikel vermeld. Voor deze artikelen geldt op = op

Hondentaak hondenlijn 3 meter verzending met gratis zalmkoekjes