Hondentaak hondenlijn 3 meter verzending met gratis zalmkoekjes

Lange hondenlijn 3 meter

Lange hondenlijn 3 meter 

Neemt geen vocht op en geeft een goede grip

Tijdens training gebruik ik graag een lange hondenlijn (van 3 meter) waardoor de hond ruimte heeft en de eigenaar controle. Je merkt vaak dat honden minder gaan trekken als ze wat meer ruimte krijgen aan de lijn. Door het rubber in de lijn, geeft de lijn goede grip (anti-slip) en wordt deze bij regen niet glad. Bovendien is dit materiaal makkelijk schoon te maken, gewoon onder de kraan. De lijnen worden gemaakt van degelijke materialen en stevig in elkaar gestikt.

Anti-slip lijn lengte 3 meter aanbod:

  • S: 15 mm breed met matzwarte musketon. Deze maat is geschikt voor kleine tot middelgrote honden tot circa 10 kilo, zoals Chihuahua's en andere kleine rassen.

  • M: 20 mm breed met matzwarte musketon. Deze riem is geschikt voor grotere rassen tot circa 30 kilo, zoals Beagles, Herders, Boxers en Collies.

  • L: 20 mm breed met RVS (AISI 316) musketon. Deze lijn is geschikt voor de grotere rassen die hard trekken en de honden zwaarder dan circa 30 kilo.

De zwart/ gele lijn bevat iets minder rubber en is daardoor wat zachter voor de handen, maar geeft ook wat minder grip.Dubbele lijn, met 2 musketons 

Deze lijn is voorzien van 2 musketons. Hiermee bevestig je de lijn op 2 punten, bijvoorbeeld aan het tuig en aan de halsband. Op die manier is een sterke hond makkelijker te houden door de druk te verleggen van tuig naar halsband zodra dat nodig is (zoals bij trekken of uitvallen). Deze lijn is ook geschikt i.c.m. een anti-trektuig of hoofdhalster (bijv. gentle leader).

De dubbele lijn is daarnaast ook gewoon te gebruiken als 3 meter lange hondenlijn. Bevestig de musketon aan de D-ring waardoor een handvat ontstaat.


Verzending

De bestelling wordt op werkdagen binnen 2-3 dagen verzonden als brievenbus pakket binnen Nederland. Verzenden kost € 4,95. Wil je je bestelling in België laten leveren, dan komt daar nog eens €3,50 bij (je kunt gewoon via de website bestellen zodat de lijn voor jou gereserveerd is, je ontvangt dan per email nog een betaallink)

Je ontvangt bij je bestelling een gratis zakje zalmkoekjes.

Wil je meerdere lijnen in 1 keer bestellen, een bestelling laten leveren naar een ander land of heb je een andere vraag, neem dan even contact op: info@hondentaak.nl

Hondentaak hondenlijn 3 meter verzending met gratis zalmkoekjes