beoordeling 5/5   Geaccrediteerd hondengedragstherapeut Beloningsgerichte trainingsmethoden
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hondenriem 3 meter

  3 maten
  2 uitvoeringen
  Diverse kleuren

Een wat langere lijn, van 3 meter, heeft veel voordelen. Je hond heeft aan zo’n lijn wat meer de ruimte, terwijl hij wel aangelijnd is. Deze ruimte is voor de hond erg plezierig, geeft meer ontspanning tijdens het wandelen, jij hoeft niet met je hond mee het gras op of de struiken in. Een 3 meter riem resulteert vaak in minder trekken aan de lijn en de lengte is nog wel makkelijk te hanteren (niet onhandig lang).

Ontspannen wandeling

Het rubber in de lijn, geeft je goede grip (anti-slip) en het materiaal wordt bij regen niet glad. Bovendien is het makkelijk schoon te maken, gewoon onder de kraan. Onze riemen worden gemaakt met degelijke materialen en vervolgens stevig in elkaar gestikt door een regionale zeilmakerij. 

3 meter hondenriem hondentaak hond stopt met trekken

De D-ring van de dubbele riem is niet op de lijn op de lijn gestikt, maar de lijn is door de D-ring gehaald en daarna vastgezet op die plek. Dit zorgt ervoor dat de D-ring ook bij de nodige kracht, niet kan losraken. We doen er alles aan betrouwbare 3 meter hondenriemen te maken.

Kleuren Hondentaak 3 meter hondenriem

Hondenlijn lengte 3 meter

  • S: 15 mm breed met matzwarte musketon: geschikt voor kleine tot middelgrote honden tot circa 10 kilo, zoals Chihuahua’s en andere kleine rassen.
  • M: 20 mm breed met matzwarte musketon: grotere rassen tot circa 30 kilo, zoals Beagles, Herders, Boxers en Collies.
  • L: 20 mm breed met RVS (AISI 316) musketon: voor de grotere rassen die hard trekken en de honden zwaarder dan circa 30 kilo. Of als je gewoon liever een RVS haak hebt.

Op de foto van links naar rechts: de kleuren van de M en L lijnen petrol, zwart, zwart/ groen en zwart reflecterend.

De zwart-groene riem is het meest zacht aan de handen, maar geeft ook iets minder grip.

Dubbele 3 meter hondenriem, met 2 haken 

De dubbele variant is voorzien van 2 musketons (haken). Deze riem kan je bijvoorbeeld gebruiken om aan twee punten te bevestigen (denk aan 1 haak aan tuig en 1 aan halsband), maar is hierdoor ook in lengte te verstellen. Een sterke hond is makkelijker te houden door de druk te verleggen van tuig naar halsband zodra dat nodig is (zoals bij trekken of uitvallen), dubbele bevestiging kan ook de veiligheid ten goede komen. Deze riem is ook geschikt i.c.m. een anti-trektuig of hoofdhalster (zoals een gentle leader).

De dubbele lijn is ook gewoon te gebruiken als 3 meter hondenriem. Bevestig een haak aan de D-ring waardoor er een handvat ontstaat. Bevestig de andere haak aan de D-ring om de lengte aan te passen. multifunctioneel dus.

Op de foto: L dubbel in kleur zwart.

Hondenriem 3 meter dubbel 2 musketons hondentaak
Hondenriem 3 meter voor kleine hondjes hondentaak

Verzending

Vul hieronder simpelweg de aantallen in per uitvoering van de 3 meter riem van je keuze. Ervaar je problemen met bestellen, of heb je een vraag? Neem gerust even contact op, we helpen je graag verder.

Bij je bestelling ontvang je gratis een proefzakje zalmkoekjes. Verzenden kost € 4,95. Binnen 2-3 dagen verstuurd als brievenbus pakket binnen Nederland. Wil je een riem laten bezorgen buiten Nederland? Neem even contact op.

De 3 meter riem op deze foto is de S uitvoering in de kleur petrol.

Hondenriem 3 meter bestellen

S – zwart
€ 19,95
S – petrol – nog 1 –
€ 19,95
S – dubbel – zwart
€ 21,95
S – dubbel – petrol
€ 21,95
M – zwart
€ 23,95
M – petrol
€ 23,95
M – zwart/ groen
€ 25,95
M – zwart reflecterend
€ 25,95
M – dubbel – zwart – nog 1 –
€ 27,95
M – dubbel – petrol
€ 27,95
M – dubbel – zwart/ groen
€ 29,95
M – dubbel – zwart reflecterend
€ 29,95
L – zwart
€ 33,95
L – petrol – levering half juli –
€ 33,95
L – zwart/ groen
€ 35,95
L – zwart reflecterend – levering half juli –
€ 35,95
L – dubbel – zwart – levering half juli –
€ 42,95
L – dubbel – petrol
€ 42,95
L – dubbel – zwart/ groen
€ 44,95
L – dubbel – zwart reflecterend – levering half juli –
€ 44,95
Klanten reviews

Charlotte van Beuzekom
Charlotte van Beuzekom
Lees verder
"Wat een prettige, ervaren en heldere uitleg geeft Judith. Zowel in privé-lessen als online weet ze precies te benoemen wat er speelt (en waarom) en geeft je handige tips hoe hiermee om te gaan. Dat gaf zowel mij als mijn hond veel vertrouwen, waardoor we werkelijk gelijk resultaat zagen. Judith straalt veel rust uit, wat erg fijn is. Aanrader dus!"
Anneke Wolters
Anneke Wolters
Lees verder
"Judith ingeschakeld bij bijtende pup. Duidelijk advies gekregen wat te doen en met haar tips ging het direct al veel beter. Ik zou Judith bij een ander probleem direct weer inschakelen!"
Amanda Khalil
Amanda Khalil
Lees verder
"online les, inloggen wanneer het jou uitkomt, veel uitleg en ondersteuning met video's. Je kunt altijd weer terug naar een les als je de info wilt opfrissen tijdens de cursus. Judith legt heel rustig en overzichtelijk en juist ook heel gedetailleerd de situatie uit. Heel veel geleerd hier.😃😃"
Vorige
Volgende

Veelgestelde vragen

Ja. Een hond is, net als een mens, nooit te oud om te leren. Ingesleten gewoonten zullen wat tijd nodig hebben om te veranderen.

De online cursussen zijn te volgen in je eigen tijd, op het moment dat het jou goed uitkomt! Je bent dus niet gebonden aan dagen en tijden.

De eigenaar van Hondentaak heet Judith Fick en je kunt meer lezen over haar op deze pagina: Over Judith.

Volg je een online cursus, dan kan je aanvullend voor datzelfde gedrag gebruik maken van privé begeleiding.

Privé begeleiding is over het algemeen alleen beschikbaar voor cursisten die al een online cursus volgen. Soms is er extra beschikbaarheid. Houd mijn Facebook pagina in de gaten, of neem even contact op: info@hondentaak.nl

Jazeker, je hebt Facebook niet nodig voor het volgen van een cursus.

Als je het leuk vindt om je ervaringen te delen met mede cursisten, te lezen wat hen bezig houdt en ook aan hen je vragen te stellen, dan is het leuk je aan te melden voor de besloten Facebook groep (mag ook met een nep-account waarbij je bijv een andere naam gebruikt, als je dat wilt).

Inloggen en volgen van de online cursus, doe je in de online leeromgeving: HondentaakOnline.nl

Ja dat kan. Vraag een bel-afspraak aan op de contact pagina.

Volg je een online cursus, dan zijn er meerdere mogelijkheden voor persoonlijke hulp. Je kunt gratis al je vragen mailen of stellen in de Facebook groep als je een cursus volgt.

Wil je graag telefonische 1-op-1 hulp over het onderwerp waarvoor je de cursus volgt? Dan kan je je aanmelden voor hulp-op-afstand.

Vind je het leuk om maandelijks met een klein groepje cursisten onze online sessie bij te wonen? Meld je dan aan voor Hondentaak select .