beoordeling 5/5   Geaccrediteerd hondengedragstherapeut Beloningsgerichte trainingsmethoden
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bezoek ontvangen met je hond

  Direct toegang 

  Persoonlijke ondersteuning 

  Leer stap-voor-stap je hond beter gedrag

van 80 reviews

Heel vervelend als je bezoek niet meer ontspannen kunt ontvangen, omdat je je afvraagt hoe je hond zal reageren. Voor het bezoek is het natuurlijk prettig om rustig binnen te kunnen komen. 

Bezoek ontvangen met je hond kan een ware uitdaging zijn. Wat als jouw hond zich niet gewenst gedraagt als je bezoek ontvangt? 

  • Blaffen naar bezoek
  • Opspringen tegen bezoek
  • Happen naar bezoek
  • Plassen als er vreemde mensen komen
  • Je hond gaat al uit zijn dak bij het horen van de bel
 

Het is tijd voor verandering. Maar hoe pak je dit aan?

Leer hoe je je hond stap-voor-stap ander gedrag aanleert en hoe je het voor alle partijen leuk houdt. Je gaat het ontvangen van bezoek in goede banen leiden en het gedrag van je hond verbeteren.

bezoek ontvangen hond
Review cursus Bezoek Hondentaak

Online cursus bezoek ontvangen met je hond

Volg stapsgewijs de lessen die het mogelijk maken om op een prettige manier bezoek te ontvangen. Voor alle partijen, dus voor jou, je hond én voor het bezoek.

  • Volg de lessen in de eigen tijd, vanuit huis
  • Stel gedurende de gehele looptijd (een jaar!) al je vragen
  • Meld je, als je dat leuk vindt, aan voor de besloten Facebook groep
  • De lessen zijn praktisch en voorzien van tekstuele uitleg en video’s
  • Logische stapsgewijze trainingsopbouw
 

Lees hier de ervaring van een cursist van deze cursus.

Eerst nog een vraag stellen? Mail naar info@hondentaak.nl

Van wie krijg je les?

Judith Fick werkt als hondentrainer (eerder ook voor KNGF geleidehonden) en als hondengedragstherapeut

Ze is gekwalificeerd Kynologisch Instructeur opgeleid door O&O (Nederlandse Vereniging voor Instructeurs in Hondenopvoeding en -opleiding) én door Dogvision Kynologisch opleidingscentrum.

Ook is ze gediplomeerd gedragstherapeut voor honden. Geaccrediteerd door SPPD, Platform van professionele diergedragsdeskundigen.

Judith Fick met Reza

Aanmelden

Na aanmelden krijg je direct toegang tot alle lessen van de cursus. 

Prijs € 147,- Nu voor €125,- (dit bedrag is inclusief 21% BTW) voor een 1 jaar toegang.
Klanten reviews

Charlotte van Beuzekom
Charlotte van Beuzekom
Lees verder
"Wat een prettige, ervaren en heldere uitleg geeft Judith. Zowel in privé-lessen als online weet ze precies te benoemen wat er speelt (en waarom) en geeft je handige tips hoe hiermee om te gaan. Dat gaf zowel mij als mijn hond veel vertrouwen, waardoor we werkelijk gelijk resultaat zagen. Judith straalt veel rust uit, wat erg fijn is. Aanrader dus!"
Ka Vdw
Ka Vdw
Lees verder
"Wij volgen de cursus 'bezoek'. De online lessen bestaan uit tekst en filmpjes wat heel prettig werkt. Daarnaast kunnen we altijd vragen stellen. Judith heeft de hond centraal staan, zonder dwang. Dat was de reden om hier een cursus te doen. We zijn nog volop bezig maar met deze aanpak zien we verbetering."
Amanda Khalil
Amanda Khalil
Lees verder
"online les, inloggen wanneer het jou uitkomt, veel uitleg en ondersteuning met video's. Je kunt altijd weer terug naar een les als je de info wilt opfrissen tijdens de cursus. Judith legt heel rustig en overzichtelijk en juist ook heel gedetailleerd de situatie uit. Heel veel geleerd hier.😃😃"
Vorige
Volgende

Veelgestelde vragen

Ja. Een hond is, net als een mens, nooit te oud om te leren. Ingesleten gewoonten zullen wat tijd nodig hebben om te veranderen.

De online cursussen zijn te volgen in je eigen tijd, op het moment dat het jou goed uitkomt! Je bent dus niet gebonden aan dagen en tijden.

De eigenaar van Hondentaak heet Judith Fick en je kunt meer lezen over haar op deze pagina: Over Judith.

Volg je een online cursus, dan kan je aanvullend voor datzelfde gedrag gebruik maken van privé begeleiding.

Privé begeleiding is over het algemeen alleen beschikbaar voor cursisten die al een online cursus volgen. Soms is er extra beschikbaarheid. Houd mijn Facebook pagina in de gaten, of neem even contact op: info@hondentaak.nl

Jazeker, je hebt Facebook niet nodig voor het volgen van een cursus.

Als je het leuk vindt om je ervaringen te delen met mede cursisten, te lezen wat hen bezig houdt en ook aan hen je vragen te stellen, dan is het leuk je aan te melden voor de besloten Facebook groep (mag ook met een nep-account waarbij je bijv een andere naam gebruikt, als je dat wilt).

Inloggen en volgen van de online cursus, doe je in de online leeromgeving: HondentaakOnline.nl

Ja dat kan. Vraag een bel-afspraak aan op de contact pagina.

Volg je een online cursus, dan zijn er meerdere mogelijkheden voor persoonlijke hulp. Je kunt gratis al je vragen mailen of stellen in de Facebook groep als je een cursus volgt.

Wil je graag telefonische 1-op-1 hulp over het onderwerp waarvoor je de cursus volgt? Dan kan je je aanmelden voor hulp-op-afstand.

Vind je het leuk om maandelijks met een klein groepje cursisten onze online sessie bij te wonen? Meld je dan aan voor Hondentaak select .