Hondentaak club

Hondentaak club

Word ook lid van onze Club!

Hondentaak club: hier leer je je hond meer dan 35 oefeningen. Gewoon vanuit huis. Geschikt voor elk ras en elk niveau.

*Krijg direct toegang tot meer dan 35 oefeningen die je thuis met je eigen hond uitvoert*

Na aanmelding krijg je direct toegang tot de online leeromgeving waar je mijn duidelijke instructievideo en uitleg bekijkt. In onze besloten Facebook groep delen we onze ervaringen en hier kan je ook je vragen stellen.

De oefening wordt duidelijk uitgelegd en voorgedaan in een video. Geschikt voor alle niveau's. Het zijn oefeningen die gericht zijn op een leuke samenwerking met je hond, waarbij je 'gewenst' gedrag uitlokt bij je hond en dat beloont. Je leert duidelijk communiceren met je hond, op een (voor je hond) begrijpelijke en vriendelijke manier. Mijn honden hebben deze oefeningen in de meeste gevallen nog nooit uitgevoerd, dus ik reageer op hun gedrag en wil jou ook leren dit bij jouw hond te doen. Je leert het gedrag van je hond begrijpen en beïnvloeden door middel van leuke oefeningen. 

Hoe kan ik mee doen?

Meld je hieronder eenvoudig aan om lid te worden van de Hondentaak Club oefeningen. Direct na aanmelding krijg je toegang tot de oefeningen in de online leeromgeving en de besloten Facebook groep.

Het lidmaatschap voor de Hondentaak Club kost € 15,- per maand. Je houdt toegang tot alle oefeningen zolang je lid bent. Het bedrag wordt maandelijks automatisch geïncasseerd en je kunt eenvoudig opzeggen als je geen lid meer wilt zijn.

Aanmelden