beoordeling 5/5   Geaccrediteerd hondengedragstherapeut Beloningsgerichte trainingsmethoden
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Oefeningen leren aan je hond

  35+ oefeningen aanleren aan je hond
  Direct toegang
  Persoonlijke ondersteuning

Heel geschikt als je hond niet erg veel aandacht voor je heeft of als jullie elkaar nog niet zo goed begrijpen. Of natuurlijk gewoon als je het leuk vindt om met je hond bezig te zijn. Door samen te oefenen met deze oefeningen, raken jullie op elkaar ingespeeld en ontwikkel je een sterke band met je hond.

Meer dan 35 oefeningen die je samen met je hond kunt doen. Gewoon vanuit huis. Geschikt voor elk ras, elke leeftijd en elk niveau. Je kunt deze oefeningen onder commando zetten als je dat leuk vindt, hoe je dat doet komt uiteraard uitgebreid aan bod, maar het hoeft niet. Je leert hoe je je hond aanzet tot bepaald gedrag. Heel leuk als je wilt leren hoe je een hond nu eigenlijk nieuwe dingen leert.

oefeningen leren aan je hond, Hondentaak Club
Gratis cursus beloningsgericht trainen met je hond

Gedrag uitlokken/ aanleren en eventueel onder commando zetten

De oefeningen worden duidelijk uitgelegd en voorgedaan in een video. Geschikt voor alle niveau’s. Het zijn oefeningen die gericht zijn op een leuke samenwerking met je hond, waarbij je ‘gewenst’ gedrag uitlokt bij je hond en dat beloont. Je leert duidelijk communiceren met je hond, op een (voor je hond) begrijpelijke en vriendelijke manier. Mijn honden staan model in de video’s. Zij hebben deze oefeningen in de meeste gevallen nog nooit uitgevoerd, dus ik reageer op hun gedrag en wil jou ook leren dit bij jouw hond te doen.

Je leert het gedrag van je hond begrijpen en beïnvloeden door middel van leuke oefeningen. 

Krijg direct toegang tot meer dan 35 oefeningen die je thuis met je eigen hond uitvoert. 

Van wie krijg je les

Judith Fick werkt als hondentrainer (eerder ook voor KNGF geleidehonden).

Ze is gekwalificeerd Kynologisch Instructeur opgeleid door O&O (Nederlandse Vereniging voor Instructeurs in Hondenopvoeding en -opleiding) én door Dogvision Kynologisch opleidingscentrum.

Ook is ze gediplomeerd gedragstherapeut voor honden. Geaccrediteerd door SPPD, Platform van professionele diergedragsdeskundigen.

Judith Fick met Reza
Hondentraining tips

Oefeningen leren aan je hond, wat houdt het lidmaatschap in?

De oefeningen volg je via mijn online leeromgeving. Het lidmaatschap voor de Hondentaak Club oefeningen is € 15,- per maand. Je houdt toegang zolang je lid bent. Het bedrag wordt maandelijks automatisch geïncasseerd en je kunt eenvoudig maandelijks opzeggen als je geen lid meer wilt zijn.
 
Stel al je vragen gedurende je lidmaatschap en wordt (als je dat leuk vindt) lid van onze besloten Facebook groep voor contact met je mede-cursisten. 
 
Als je nog vragen hebt, mail naar info@hondentaak.nl

Aanmelden

Prijs van €20 Nu voor €15,- / maand (bedrag is inclusief 21% BTW). Na aanmelden krijg je direct toegang tot alle oefeningen.
Klanten reviews

Charlotte van Beuzekom
Charlotte van Beuzekom
Lees verder
"Wat een prettige, ervaren en heldere uitleg geeft Judith. Zowel in privé-lessen als online weet ze precies te benoemen wat er speelt (en waarom) en geeft je handige tips hoe hiermee om te gaan. Dat gaf zowel mij als mijn hond veel vertrouwen, waardoor we werkelijk gelijk resultaat zagen. Judith straalt veel rust uit, wat erg fijn is. Aanrader dus!"
Mia Versluys
Mia Versluys
Lees verder
"ik zit ook in de “club”, leuk, je leert er trucjes op een heel begrijpelijke manier... eveneens een aanrader"
Amanda Khalil
Amanda Khalil
Lees verder
"online les, inloggen wanneer het jou uitkomt, veel uitleg en ondersteuning met video's. Je kunt altijd weer terug naar een les als je de info wilt opfrissen tijdens de cursus. Judith legt heel rustig en overzichtelijk en juist ook heel gedetailleerd de situatie uit. Heel veel geleerd hier.😃😃"
Vorige
Volgende

Veelgestelde vragen

Ja. Een hond is, net als een mens, nooit te oud om te leren. Ingesleten gewoonten zullen wat tijd nodig hebben om te veranderen.

De online cursussen zijn te volgen in je eigen tijd, op het moment dat het jou goed uitkomt! Je bent dus niet gebonden aan dagen en tijden.

De eigenaar van Hondentaak heet Judith Fick en je kunt meer lezen over haar op deze pagina: Over Judith.

Volg je een online cursus, dan kan je aanvullend voor datzelfde gedrag gebruik maken van privé begeleiding.

Privé begeleiding is over het algemeen alleen beschikbaar voor cursisten die al een online cursus volgen. Soms is er extra beschikbaarheid. Houd mijn Facebook pagina in de gaten, of neem even contact op: info@hondentaak.nl

Jazeker, je hebt Facebook niet nodig voor het volgen van een cursus.

Als je het leuk vindt om je ervaringen te delen met mede cursisten, te lezen wat hen bezig houdt en ook aan hen je vragen te stellen, dan is het leuk je aan te melden voor de besloten Facebook groep (mag ook met een nep-account waarbij je bijv een andere naam gebruikt, als je dat wilt).

Inloggen en volgen van de online cursus, doe je in de online leeromgeving: HondentaakOnline.nl

Ja dat kan. Vraag een bel-afspraak aan op de contact pagina.

Volg je een online cursus, dan zijn er meerdere mogelijkheden voor persoonlijke hulp. Je kunt gratis al je vragen mailen of stellen in de Facebook groep als je een cursus volgt.

Wil je graag telefonische 1-op-1 hulp over het onderwerp waarvoor je de cursus volgt? Dan kan je je aanmelden voor hulp-op-afstand.

Vind je het leuk om maandelijks met een klein groepje cursisten onze online sessie bij te wonen? Meld je dan aan voor Hondentaak select .