Dat doet ie anders nooit

Puber hond online cursus

De puber hond online cursus is voor jou als je regelmatig met je hond 'in discussie raakt' door de nodige frustratie over het gedrag van je hond. Je hond gedraagt zich tegendraads en als je er tegenin gaat wordt het alleen maar erger. Je hond is in de pubertijd en het is zaak deze fase goed te begeleiden. 

Puber

Deze fase kan gepaard gaan met diverse uitdagende gedragingen, zoals: 

- Je hond blaft om aandacht en stopt niet
- Als je je hond negeert gaat hij happen of bijten naar je
- Hij pakt dingen van tafel
- Hij springt tegen het aanrecht
- Probeer je je hond te berispen, dan wordt het gedrag alleen maar erger
- Je hond luistert niet (meer zo goed)
 
Een puber hond, zit tussen de puppy fase en volwassen fase in. Vaak gaat deze fase gepaard met uitdagingen.

Heb je met je volwassen hond te maken met gedrag zoals hierboven omschreven, dan is deze cursus natuurlijk ook geschikt om te volgen. 

Wat houdt de online cursus in?

Na je aanmelding heb je direct toegang tot alle informatie in de online leeromgeving. Hier volg je de lessen van de cursus, die bestaan uit uitleg, video’s en oefeningen. De methode die gehanteerd wordt is modern en diervriendelijk. Je kunt hier meer lezen over hondengedragstherapeute Judith, die de lessen geeft. Je volgt de cursus geheel in je eigen tijd en alles wat je nodig hebt is een apparaat (telefoon, tablet of laptop/ computer) en internet toegang. 

Gedurende de toegang tot de cursus (1 jaar) mag je al je vragen stellen, rechtstreeks aan mij. Je kunt ook gebruik maken van de besloten Facebook groep als je wilt (dit is optioneel en niet nodig om de cursus te volgen). Na een jaar krijg je de optie om voor de helft van de aanschafwaarde van de cursus, te verlengen. Lees hier alles over de (extra) mogelijkheden die gelden voor jou als cursist.

Inhoud van de cursus Puber hond

In deze online cursus, met begeleiding, leer je:
 
  • Hoe je op de juiste manier omgaat met dit gedrag
  • Hoe je je hond op de juiste manier kunt begrenzen
  • Je hond sturing te geven op een manier die je verder brengt

Stap-voor-stap aanpak in 13 lessen. Je volgt de lessen wanneer het jou uitkomt. Tijdens de gehele looptijd (een jaar!) kan je je vragen stellen aan mij. Als je het leuk vindt, kan je je ervaringen delen met je mede cursisten in onze besloten Facebook groep.  

Je hebt als online cursist de mogelijkheid je aan te melden voor Hondentaak select, een select groepje cursisten waarmee we maandelijks online bijeen komen.

Heb je een vraag? Mail dan gerust eerst naar info@hondentaak.nl

Aanmelden

Prijs van €125,- Nu voor €97,- (bedrag is inclusief 21% BTW) voor een jaar toegang. 

Na aanmelden heb je direct toegang tot alle lessen.