Hondentraining Hondentaak Wassenaar

Gedragsbegeleiding en training

Privé hondentraining is dé manier om snel resultaat te boeken met het trainen van jouw hond. Geen afleiding van anderen en een training volledig afgestemd op jouw behoeften. Als je op zoek bent naar een empathische trainer die het totaalplaatje bekijkt en denkt in oplossingen, lees dan verder.

Jouw hond is een waar gezinslid, een vriend in huis. Soms loop je gedurende het leven van je hond echter aan tegen situaties die niet makkelijk alleen op te lossen zijn. In dat geval is het slim om tijdig professionele hulp in te schakelen. Dat voorkomt problemen in de toekomst. Ik ben te vinden in Wassenaar, in de randstad aan de kust tussen Leiden en Den Haag. 

Privé hondentraining begeleiding aan huis

Een privé training is een hondentraining die volledig op jou gericht is. 1-op-1, waarbij het ook mogelijk is om gezinsleden te laten deelnemen. Ik ga bij deze trainingen uit van een ethisch verantwoorde 'positieve' manier van trainen. Ik houd dus rekening met het welzijn van je hond, maar ook met dat van jou. Je kunt een compassievolle begeleiding van mij verwachten. Training is om te leren en daar krijg je de tijd voor. 

"Leuke en leerzame privé training" Lees hier de review van Sandra >>

Hondentraining Hondentaak Wassenaar

Wat houdt privé hondentraining met mij in?

Mijn doel is om te werken aan de oorzaak, niet enkel aan het gedrag. Op deze wijze creëeren we een échte verandering en voorkomen we dat de hond enkel een trucje aanleert. Ik leer je zelf te kijken naar je hond om zijn communicatie te begrijpen. Als jij leert lezen en schrijven met je hond, zal je met veel situaties zelf goed uit de voeten kunnen.

Na je aanmelding ontvang je een digitale vragenlijst. Aan de hand van jouw antwoorden bereid ik mijn bezoek voor. Ik kom in de meeste gevallen aan huis. We bespreken de situatie, ik zal hierop doorvragen zodat ik een goede indruk krijg van de sitiatie. We gaan direct samen aan de slag met het gedrag van je hond, waarbij ik je help, tips geef en jij zelf vervolgens de uitvoering oefent. Meestal duurt een privé hondentraining zo'n 1,5 uur. Mijn trainingen zijn altijd inclusief 'nazorg'. Heb je dus achteraf vragen, dan kan je daarmee altijd bij mij terecht. Vervolg oefensessies zijn mogelijk.

Gedrag

De privé hondentraining kan gericht zijn op het veranderen van ongewenst gedrag, zoals bijvoorbeeld:

  • blaffen naar andere honden en/ of mensen
  • ongewenst gedrag bij visite
  • najagen van fietsers, brommers e.d.
  • ander agressief, angstig of opdringerig gedrag
  • een gebrek aan gehoorzaamheid
  • impuls controle / zelfbeheersing
  • niet alleen kunnen zijn
  • wandelen zonder trekken

Hoe sneller je actie onderneemt bij ongewenst of problematisch gedrag, des te groter is de kans dat je dit snel en makkelijk kunt oplossen.

Aanmelden

Kosten € 147,- (incl. 21% BTW). Tot 5 kilometer van Wassenaar is kosteloos, daarna €0,35 per kilometer. Parkeerkosten worden doorberekend. Voor een meerprijs van €50,- ontvang je achteraf een rapport/ trainingsplan.

Neem contact op via info@hondentaak.nl als je een vraag wilt stellen of een afspraak wilt maken, er is vaak sprake van een wachttijd.

Boek je een online cursus, dan kan je direct van start!

Bekijk alle online hondencursussen

Contact