beoordeling 5/5   Geaccrediteerd hondengedragstherapeut Beloningsgerichte trainingsmethoden
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gedragsbegeleiding en training

  Gekwalificeerde gedragstherapeute

  Moderne trainingsmethode

  Empatisch

Privé hondentraining is dé manier om snel resultaat te boeken met het trainen van jouw hond. Geen afleiding van anderen en een training volledig afgestemd op jouw behoeften. Als je op zoek bent naar een empathische trainer die het totaalplaatje bekijkt en denkt in oplossingen, lees dan verder.

Jouw hond is een waar gezinslid, een vriend in huis. Soms loop je gedurende het leven van je hond echter aan tegen situaties die niet makkelijk alleen op te lossen zijn. In dat geval is het slim om tijdig professionele hulp in te schakelen. Dat voorkomt problemen in de toekomst. Ik ben te vinden in Wassenaar, in de randstad aan de kust tussen Leiden en Den Haag. 

Privé hondentraining 

Een privé training is een hondentraining die volledig op jou gericht is. 1-op-1, waarbij het ook mogelijk is om gezinsleden te laten deelnemen. Ik ga bij deze trainingen uit van een ethisch verantwoorde ‘positieve’ manier van trainen. Ik houd dus rekening met het welzijn van je hond, maar ook met dat van jou. Je kunt een compassievolle begeleiding van mij verwachten. Training is om te leren en daar krijg je de tijd voor. 

Wat houdt privé hondentraining met mij in?

Mijn doel is om te werken aan de oorzaak, niet enkel aan het gedrag. Op deze wijze creëeren we een échte verandering en voorkomen we dat de hond enkel een trucje aanleert. Ik leer je zelf te kijken naar je hond om zijn communicatie te begrijpen. Als jij leert lezen en schrijven met je hond, zal je met veel situaties zelf goed uit de voeten kunnen.

Heb je geen online cursus of eerdere privé les gevolgd, dan vul je van tevoren een digitale vragenlijst in. Aan de hand van jouw antwoorden bereid ik mijn bezoek voor.  Tijdens onze afspraak bespreken we jouw situatie totdat ik een goed beeld heb. We gaan direct samen aan de slag met het gedrag van je hond, waarbij ik je help, tips geef en jij zelf vervolgens de uitvoering oefent. Meestal duurt een privé hondentraining zo’n 1,5 uur. Mijn trainingen zijn altijd inclusief ‘nazorg’. Heb je dus achteraf vragen, dan kan je daarmee altijd bij mij terecht. Vervolg oefensessies zijn mogelijk.

Gedrag

De privé hondentraining kan gericht zijn op het veranderen van ongewenst gedrag, zoals bijvoorbeeld:

  • blaffen naar andere honden en/ of mensen
  • ongewenst gedrag bij visite
  • najagen van fietsers, brommers e.d.
  • ander agressief, angstig of opdringerig gedrag
  • een gebrek aan gehoorzaamheid
  • impuls controle / zelfbeheersing
  • niet alleen kunnen zijn
  • wandelen zonder trekken
 

Hoe sneller je actie onderneemt bij ongewenst of problematisch gedrag, des te groter is de kans dat je dit snel en makkelijk kunt oplossen.

Aanmelden

Kosten € 147,- (incl. 21% BTW) 

Reiskosten: €1,- per kilometer afstand. Parkeerkosten worden doorberekend. Voor een meerprijs van €50,- ontvang je achteraf een rapport/ trainingsplan.

Momenteel heb ik beperkte beschikbaarheid voor privé begeleiding en kan je hier alleen gebruik van maken na het volgen van een bijpassende online cursus. Neem contact op via info@hondentaak.nl als je een vraag wilt stellen of een afspraak wilt maken.

Boek je een online cursus, dan kan je daarmee direct van start!