vuurwerktraining hond

Vuurwerktraining hond

Angst voor vuurwerk is heel vervelend. Je hond kan zelfs gaan generaliseren en vervolgens schrikken van allerlei geluiden. Tegenwoordig beginnen de knallen al ver voor oud & nieuw en gaat het vuurwerk tot lang erna nog door. 

Leer je hond wennen aan vuurwerk

Onderzoek toont aan dat meer dan 90% van de honden na een training van 8 weken een aanzienlijke verbetering lieten zien. Begin dus op tijd!

Honden zijn nogal eens bang voor vuurwerk. Het 'probleem' is, dat vuurwerk niet vaak aanwezig is, waardoor je hond er niet als vanzelf aan went. Het probleem is ook, dat als het er dan is, de intensiteit ineens nogal hoog is (31 dec om 0:00 gaan alle remmen los). Om een hond te laten wennen, is training nodig.

Vuurwerktraining zorgt ervoor dat je hond beter leert omgaan met vuurwerk en er dus rond oud & nieuw minder angst voor heeft.

Inhoud van de vuurwerktraining

Aan bod komt in deze training:

  • Hoe maken we je hond minder bang voor vuurwerk(geluiden)?
  • Welke training kunnen we opzetten?
  • Stap-voor-stap training opbouw
  • Waar moet je rekening mee houden tijdens en rondom de training?
  • Op welke manier verander je de associatie van jouw hond t.o.v. vuurwerk
  • Hoe weet je dat de training vruchten afwerpt?
  • Voorbereidingen voor oud & nieuw

Is je hond in veel verschillende situaties angstig? Dan past de Online Cursus Angst wellicht beter.

Hoe kan ik mee doen?

Wil jij op tijd beginnen met het klaarstomen van je hond voor oud & nieuw, meld je dan hieronder aan voor de vuurwerktraining. 


vuurwerktraining hond

Tijdens de gehele looptijd (een jaar!) kan je al je vragen stellen. Je aanmelden voor de besloten Facebook groep is optioneel, als je het leuk vindt om contact te hebben met je mede-cursisten. Je hebt als online cursist de mogelijkheid je aan te melden voor Hondentaak select, een select groepje cursisten waarmee we maandelijks online bijeen komen.

Aanmelden

Prijs van €125,- Nu voor €97,- (dit bedrag is inclusief 21% BTW voor een jaar toegang). Na aanmelden krijg je direct toegang tot de cursus.