beoordeling 5/5   Geaccrediteerd hondengedragstherapeut Beloningsgerichte trainingsmethoden
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Klantervaringen Hondentaak

  Diervriendelijke aanpak

  Neem gerust contact op

van 80 reviews
Judith Fick met Reza

Door Judith Fick, eigenaar Hondentaak

Judith is afgestudeerd Kynologisch Instructeur en geaccrediteerd gedragstherapeut. Ze heeft twee Spaanse honden en is sinds 2015 werkzaam als hondentrainer. Ze heeft voor KNGF geleidehonden gewerkt en als gedragstester bij dierenasiel DOA. 

Heb je een vraag aan Judith? Je kunt altijd even mailen naar info@hondentaak.nl 

Klantervaringen Hondentaak: als je op zoek bent naar hulp, wil je natuurlijk graag weten wat de klant ervaringen zijn van anderen, zo ben ik zelf ook. Daarom verzamel ik feedback van klanten die met mij hebben getraind. Zo weet je wat je kunt verwachten. Zij kunnen immers het beste vertellen hoe ze de privé training of (online) cursus hebben ervaren.

Reviews Hondentaak

Op Facebook en op Google vind je veel klant ervaringen over Hondentaak. 

Heb je een vraag? Neem gerust even contact op info@hondentaak.nl

Klantervaringen online cursus Angst & Sociale Hond van Hondentaak

testimonial

“De online cursussen van Judith (ik volg “angst” en “sociale hond”) zijn echt super. Alles wordt duidelijk, stap-voor-stap uitgelegd, al dan niet aan de hand van video’s. Wat ik vooral fijn vind is dat je bij Judith en medecursisten zoveel steun vind. Het is niet zo van -geld incasseren, hier heb je de cursus, zoek het maar uit. Nee, Judith biedt steun en is altijd bereikbaar voor vragen en oplossingen. De besloten FB-groep met andere cursisten biedt dan weer de hoognodige steun van “lotgenoten”. Het is ook fijn dat je een heel jaar kunt uittrekken voor alles, want gedragsproblemen bij je hond zijn niet altijd één-twee-drie op te lossen. Met andere woorden: deze hondentraining is zeer zeker aan te raden!”

— Monique

 

“Supergoede cursus online.. waar je heel veel van leert. Voor mij was het belangrijk dat er beloningsgericht getraind wordt en dit is hier zeker het geval.. veel video’s , en heel praktijkgericht. Zou deze cursus(ik volg de sociale hond cursus) aan iedereen aanbevelen.. het is eveneens een goede aanvulling als je naar hondenschool gaat, mits de school op zelfde manier werkt.. ( en ik heb dat geluk), ik zit ook in de “club”, leuk, je leert er trucjes op een heel begrijpelijke manier… eveneens een aanrader”

— Mia

“Wat zijn wij blij met Judith. Haar persoonlijke benadering, de tijd die ze in de online cursus stopt , maar nog meer de tijd die ze neemt om in de besloten groep te reageren op alles. Het voelt alsof je alles kan vragen, en niets te gek is. Ondanks mijn vrees voor een online angst cursus heb ik de afgelopen weken al meer geleerd over de angst van mijn Roemeense schone dan waar dan ook. Ok…Ik heb vooral ook geleerd wat ik anders moet doen. Als mensen twijfelen over een online cursus. Bij Judith kan je je twijfel gerust het raam uitgooien. Namens mijn man, onze honden en mezelf….super dank je wel!!!”

— Mirjam

Klantervaringen met Privé begeleiding van Hondentaak

testimonial

“Haay iedereen
ik heb vorige week een cursus gevolgd met mijn hondje bij Judith.
ik had 2 problemen dit ging om blaffen en bijten naar bezoek
en om waarschuwingsbijten naar anderen honden toe. Eerst een fijn gesprek gehad met Judith zij was er al snel achter waar het probleem lag, zij is een goede luisteraar en nog gezellig ook.
na het gesprek zijn wij gelijk gaan oefenen met mijn hondje alle tips die Judith gaf werkte meteen, ik wou al heel lang cursus, ik had het eigelijk eerder moeten doen.
wij zijn nu verder door aan het trainen met mijn hondje en als het niet werkt zou ik zo weer Judith inschakelen ik zou haar zeker aanraden !!
En dit is nog kort omschreven”

— Merel

testimonial

“Judith heeft met haar rustige, professionele, praktijkgerichte aanpak zowel in huis als op de openbare weg, in korte tijd met ons samengewerkt om een aantal concrete veranderingen in met name ons gedrag en dat van Mette (Westpointer uit Curacao), zo te verbeteren dat we nog meer van elkaar kunnen genieten. Wij bevelen Judith van harte aan, altijd op tijd en stipt in het communiceren van afspraken.”

— Sandra

Online hondentrainingen

Het hele aanbod van online cursussen vind je op deze pagina: 

Heb je een vraag? Neem gerust even contact op.

Klanten reviews

Een 5/5 waardering op Facebook én Google. Ja, daar zijn we trots op! 

Hier lees je alle klantervaringen:

Jan van der Wijk
Lees verder
“de online cursus is perfect te volgen via YouTube filmpjes. En je krijgt via Facebook in een gesloten vriendenkring feedback van de curcisten zelf met hun ervaringen en natuurlijk staat Judith ook altijd klaar voor vragen toe te lichten.”
Charlotte van Beuzekom
Charlotte van Beuzekom
Lees verder
“Wat een prettige, ervaren en heldere uitleg geeft Judith. Zowel in privé-lessen als online weet ze precies te benoemen wat er speelt (en waarom) en geeft je handige tips hoe hiermee om te gaan. Dat gaf zowel mij als mijn hond veel vertrouwen, waardoor we werkelijk gelijk resultaat zagen. Judith straalt veel rust uit, wat erg fijn is. Aanrader dus!”
Ka Vdw
Ka Vdw
Lees verder
“Wij volgen de cursus 'bezoek'. De online lessen bestaan uit tekst en filmpjes wat heel prettig werkt. Daarnaast kunnen we altijd vragen stellen. Judith heeft de hond centraal staan, zonder dwang. Dat was de reden om hier een cursus te doen. We zijn nog volop bezig maar met deze aanpak zien we verbetering.”
Vorige
Volgende

Verder lezen