Wandelen zonder trekken

Wandelen zonder trekken

Een hond die tijdens het wandelen constant trekt, is heel oncomfortabel. Voor jou, maar ook voor je hond. Een hond die hard trekt is bovendien niet ontspannen. 

Wil je je hond graag leren om ontspannen aan de lijn te wandelen zonder te trekken? Volg dan deze online cursus.

Hond trekt aan de lijn

Er is een duidelijk verschil tussen je hond leren 'niet aan de lijn te trekken' ofwel 'wandelen zonder te trekken' en 'naast lopen' ofwel 'volgen'. Dit zijn twee compleet verschillende dingen, al worden ze vaak door elkaar gebruikt. Het één kan het ander wel versterken, daarom gaan we in deze cursus met beide aan de slag. Tijden 'wandelen zonder trekken' belonen we de hond niet meer voer. 

Deze aanpak werpt altijd zijn vruchten af en dat heeft te maken met de manier waarop een hond leert. Waarom dit het beste werkt, leert je in deze cursus. 

Je hond mag jong of oud zijn, dat speelt in deze cursus geen rol. We gebruiken geen speciale hulpmiddelen. We gaan stapsgewijs aan de slag met dit gedrag.

Let op: trekt je hond tijdens de wandeling richting andere honden en mensen, maar trekt hij zonder deze afleidingen niet, dan past de cursus Sociale Hond beter bij het gedrag van jouw hond.


  Wandelen zonder trekken

  Wat houdt de online cursus in?

  Na je aanmelding heb je direct toegang tot alle informatie in de online leeromgeving. Hier volg je de lessen van de cursus, die bestaan uit uitleg, video’s en oefeningen. De methode die gehanteerd wordt is modern en diervriendelijk. Je kunt hier meer lezen over hondengedragstherapeute Judith, die de lessen geeft. Je volgt de cursus geheel in je eigen tijd en alles wat je nodig hebt is een apparaat (telefoon, tablet of laptop/ computer) en internet toegang. 

  Gedurende de toegang tot de cursus (1 jaar) mag je al je vragen stellen, rechtstreeks aan mij. Je kunt ook gebruik maken van de besloten Facebook groep als je wilt (dit is optioneel en niet nodig om de cursus te volgen). Na een jaar krijg je de optie om voor de helft van de aanschafwaarde van de cursus, te verlengen. Lees hier alles over de (extra) mogelijkheden die gelden voor jou als cursist.

  Cursus Wandelen zonder trekken

  Deze cursus bevat 12 lessen verdeeld over 3 modules:

  • Te volgen wanneer het jou uitkomt, geen vaste dagen of tijden
  • Je volgt deze cursus via onze online leeromgeving
  • Complete cursus, met stap-voor-stap opbouw

  Tijdens het volgen van de cursus kan je al je vragen stellen. Als je het leuk vindt, kan je lid worden van de besloten Facebook groep, om je ervaringen te delen met je mede-cursisten. 

  Je hebt als online cursist de mogelijkheid je aan te melden voor Hondentaak select, een select groepje cursisten waarmee we maandelijks online bijeen komen.

  Wil je me eerst nog een vraag stellen, mail dan naar info@hondentaak.nl

  Aanmelden

  Prijs van €125,- Nu voor €97,- (dit bedrag is inclusief 21% BTW voor een jaar toegang). Na je aanmelding krijg je direct toegang tot alle lessen in de cursus.