beoordeling 5/5   Geaccrediteerd hondengedragstherapeut Beloningsgerichte trainingsmethoden
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wandelen zonder trekken

  Leer stap-voor-stap je hond trekken aan de lijn af
  Direct toegang
  Persoonlijke ondersteuning

Een hond die tijdens het wandelen constant trekt, is heel oncomfortabel. Voor jou, maar ook voor je hond. Een hond die hard trekt is bovendien niet ontspannen. 

Wil je je hond graag leren om ontspannen aan de lijn te wandelen zonder te trekken? Volg dan deze online cursus.

Hond trekt aan de lijn

Er is een duidelijk verschil tussen je hond leren ‘niet aan de lijn te trekken’ ofwel ‘wandelen zonder te trekken’ en ‘naast lopen’ ofwel ‘volgen’. Dit zijn twee compleet verschillende dingen, al worden ze vaak door elkaar gebruikt. Het één kan het ander wel versterken, daarom gaan we in deze cursus met beide aan de slag. Tijden ‘wandelen zonder trekken’ belonen we de hond niet meer voer. 

Deze aanpak werpt altijd zijn vruchten af en dat heeft te maken met de manier waarop een hond leert. Waarom dit het beste werkt, leert je in deze cursus. 

Je hond mag jong of oud zijn, dat speelt in deze cursus geen rol. We gebruiken geen speciale hulpmiddelen. We gaan stapsgewijs aan de slag met dit gedrag.

Hond trekt

Let op: trekt je hond tijdens de wandeling richting bepaalde dingen (zoals andere honden en mensen, auto’s, etc.) maar trekt hij zonder deze afleidingen niet, dan past de cursus Sociale Hond beter bij het gedrag van jouw hond.

Wandelen zonder trekken

Cursus Wandelen zonder trekken

  • Te volgen wanneer het jou uitkomt, geen vaste dagen of tijden
  • Je volgt deze cursus via onze online leeromgeving
  • Complete cursus, met stap-voor-stap opbouw
 

Tijdens het volgen van de cursus kan je al je vragen stellen. Als je het leuk vindt, kan je lid worden van de besloten Facebook groep, om je ervaringen te delen met je mede-cursisten. 

Wil je me eerst nog een vraag stellen, mail dan naar info@hondentaak.nl

Van wie krijg je les?

Judith Fick werkt als hondentrainer (eerder ook voor KNGF geleidehonden) en als hondengedragstherapeut

Ze is gekwalificeerd Kynologisch Instructeur opgeleid door O&O (Nederlandse Vereniging voor Instructeurs in Hondenopvoeding en -opleiding) én door Dogvision Kynologisch opleidingscentrum.

Ook is ze gediplomeerd gedragstherapeut voor honden. Geaccrediteerd door SPPD, Platform van professionele diergedragsdeskundigen.

Judith Fick met Reza

Aanmelden

Prijs van €125,- Nu voor €97,- (bedrag is inclusief 21% BTW) voor 1 jaar toegang. Na aanmelden krijg je direct toegang tot alle lessen in de cursus. Klanten reviews

Charlotte van Beuzekom
Charlotte van Beuzekom
Lees verder
"Wat een prettige, ervaren en heldere uitleg geeft Judith. Zowel in privé-lessen als online weet ze precies te benoemen wat er speelt (en waarom) en geeft je handige tips hoe hiermee om te gaan. Dat gaf zowel mij als mijn hond veel vertrouwen, waardoor we werkelijk gelijk resultaat zagen. Judith straalt veel rust uit, wat erg fijn is. Aanrader dus!"
Anneke Wolters
Anneke Wolters
Lees verder
"Judith ingeschakeld bij bijtende pup. Duidelijk advies gekregen wat te doen en met haar tips ging het direct al veel beter. Ik zou Judith bij een ander probleem direct weer inschakelen!"
Amanda Khalil
Amanda Khalil
Lees verder
"online les, inloggen wanneer het jou uitkomt, veel uitleg en ondersteuning met video's. Je kunt altijd weer terug naar een les als je de info wilt opfrissen tijdens de cursus. Judith legt heel rustig en overzichtelijk en juist ook heel gedetailleerd de situatie uit. Heel veel geleerd hier.😃😃"
Vorige
Volgende

Veelgestelde vragen

Ja. Een hond is, net als een mens, nooit te oud om te leren. Ingesleten gewoonten zullen wat tijd nodig hebben om te veranderen.

De online cursussen zijn te volgen in je eigen tijd, op het moment dat het jou goed uitkomt! Je bent dus niet gebonden aan dagen en tijden.

De eigenaar van Hondentaak heet Judith Fick en je kunt meer lezen over haar op deze pagina: Over Judith.

Volg je een online cursus, dan kan je aanvullend voor datzelfde gedrag gebruik maken van privé begeleiding.

Privé begeleiding is over het algemeen alleen beschikbaar voor cursisten die al een online cursus volgen. Soms is er extra beschikbaarheid. Houd mijn Facebook pagina in de gaten, of neem even contact op: info@hondentaak.nl

Jazeker, je hebt Facebook niet nodig voor het volgen van een cursus.

Als je het leuk vindt om je ervaringen te delen met mede cursisten, te lezen wat hen bezig houdt en ook aan hen je vragen te stellen, dan is het leuk je aan te melden voor de besloten Facebook groep (mag ook met een nep-account waarbij je bijv een andere naam gebruikt, als je dat wilt).

Inloggen en volgen van de online cursus, doe je in de online leeromgeving: HondentaakOnline.nl

Ja dat kan. Vraag een bel-afspraak aan op de contact pagina.

Volg je een online cursus, dan zijn er meerdere mogelijkheden voor persoonlijke hulp. Je kunt gratis al je vragen mailen of stellen in de Facebook groep als je een cursus volgt.

Wil je graag telefonische 1-op-1 hulp over het onderwerp waarvoor je de cursus volgt? Dan kan je je aanmelden voor hulp-op-afstand.

Vind je het leuk om maandelijks met een klein groepje cursisten onze online sessie bij te wonen? Meld je dan aan voor Hondentaak select .