hond kat cursus

Hond Kat cursus

De Hond Kat cursus helpt je de vrede thuis tussen hond en kat te creëren.

Je hond rent achter de kat aan in huis. Zodra de kat in actie komt, is je hond niet te houden. Heel vervelend voor de kat en heel onrustig voor jullie. Dat hond en kat in huis vredig samenleven gaat vaak niet vanzelf.

Wat houdt de online cursus in?

Na je aanmelding heb je direct toegang tot alle informatie in de online leeromgeving. Hier volg je de lessen van de cursus, die bestaan uit uitleg, video’s en oefeningen. De methode die gehanteerd wordt is modern en diervriendelijk. Je kunt hier meer lezen over hondengedragstherapeute Judith, die de lessen geeft. Je volgt de cursus geheel in je eigen tijd en alles wat je nodig hebt is een apparaat (telefoon, tablet of laptop/ computer) en internet toegang. 

Gedurende de toegang tot de cursus (1 jaar) mag je al je vragen stellen, rechtstreeks aan mij. Je kunt ook gebruik maken van de besloten Facebook groep als je wilt (dit is optioneel en niet nodig om de cursus te volgen). Na een jaar krijg je de optie om voor de helft van de aanschafwaarde van de cursus, te verlengen. Lees hier alles over de (extra) mogelijkheden die gelden voor jou als cursist.

Hond kat wennen

Katten en honden leren samenleven in vrede? In deze online cursus leer je hoe je een hond en kat in één huishouden kunt leren samenleven.

  • Hoe realiseer je een vredig samenzijn?
  • Welke aspecten zijn belangrijk voor hond en kat?
  • Hoe doorbreek je het najagen van jouw hond?
  • Hoe garandeer je voor beide dieren een prettig thuis?

In deze cursus zie je de introductie van onze kat Joep bij onze 2 honden, die zeker niet ontspannen reageren op katten. Op de foto is te zien dat deze nu rustig samenleven.

Na aanmelding kan je direct van start met de lessen in de online leeromgeving. Je mag gedurende de gehele looptijd (een jaar!) al je vragen stellen. Je kunt je aanmelden voor de besloten Facebook groep voor contact met mede cursisten.

Volg de lessen in je eigen tempo en tijd. 

Prijs van €125,- Nu voor €97,- (bedrag is inclusief 21% BTW) voor een jaar toegang.


Wil je me eerst nog een vraag stellen, mail dan naar info@hondentaak.nl 

Je hebt als online cursist de mogelijkheid je aan te melden voor Hondentaak select, een select groepje cursisten waarmee we maandelijks online bijeen komen.

Aanmelden

Na aanmelden krijg je direct toegang tot alle lessen in de cursus.