beoordeling 5/5   Geaccrediteerd hondengedragstherapeut Beloningsgerichte trainingsmethoden
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Online puppy cursus

  De beste start voor jouw pup
  Direct toegang
  Persoonlijke ondersteuning

Een pup opvoeden kan voelen als een grote verantwoordelijkheid. Ik help je heel graag bij het begeleiden van jouw pup, zo sta je er niet alleen voor.

Waarom een puppy cursus volgen?

Weten wat je moet doen bij de opvoeding van je pup, leidt ertoe dat je hond de beste versie van zichzelf wordt. Het kan grote problemen voorkomen, als je je pup de eerste periode van zijn leven geeft wat hij nodig heeft. Dit is niet vanzelfsprekend. Veel hondeneigenaren zeggen later dat ze graag eerder alle kennis hadden gehad om problemen te voorkomen. 

Elke puppy cursus bevat, als het goed is, alle informatie over deze eerste fase. De eerste periode van je pup is super belangrijk voor zijn ontwikkeling en het gedrag voor de rest van zijn leven. Ga je op de juiste manier aan de slag met je jonge pup, dan heb je de grootste kans dat jouw pup opgroeit als een fijne, stabiele huishond.

Online puppy cursus

We maken in deze cursus gebruik van beloningsgerichte ‘positieve’ training. Deze cursus gaat verder dan basis gehoorzaamheid. Ik leer je graag het gedrag van je pup begrijpen. Op die manier leer je het gedrag van je pup in goede banen te leiden.

Recensie Ömer Puppycursus Hondentaak

Voor wie is deze online puppy cursus geschikt?

Voor alle alle puppy eigenaren of eigenaren die meer willen leren over de basis van hondengedrag en -training. Je kunt al starten met deze cursus voordat je je pup in huis krijgt, de cursus bevat ook voorbereidende lessen. Heb je je pup nog niet in huis, dan is het zinvol om te starten met de cursus en deze informatie al te lezen en te gebruiken voor een goede voorbereiding.

Krijg je een volwassen hond in huis en wil je daarmee een basis leggen, dan kan je ook gebruik maken van deze cursus. In de cursus leer je niet alleen alles over het aanleren van commando’s, maar ook veel over hondengedrag en het voorkomen van ongewenst gedrag.

Je volgt deze cursus vanuit huis in je eigen tijd: volg deze cursus in je eigen tempo. Gedurende deze periode kan je al je vragen stellen in de besloten Facebook groep (optioneel) of via email direct aan mij.

Pup trainen

Je creëert met deze online puppy cursus je eigen hondentraining programma, gericht op hetgeen jij jouw pup wilt leren. Na aanmelding ontvang je direct toegang tot alle inhoud van de Online Puppy Cursus. Je volgt deze lessen in je eigen tempo, wanneer het jou uitkomt.

De inhoud van de cursus bestaat uit informatie en video’s. Alle informatie blijft de hele cursus beschikbaar, je kunt dus ook alles terug lezen en -kijken. Je volgt deze cursus in mijn online leeromgeving.

Als je nog vragen hebt, mail naar info@hondentaak.nl

Judith Fick met Reza

Van wie krijg je les

Door een puppy instructeur van KNGF geleidehonden. Judith Fick werkt als hondentrainer. Bij KNGF Geleidehonden heeft ze puppy pleeggezinnen begeleid en dus fulltime met pups gewerkt. 

Ze is gekwalificeerd Kynologisch Instructeur opgeleid door O&O (Nederlandse Vereniging voor Instructeurs in Hondenopvoeding en -opleiding) én door Dogvision Kynologisch opleidingscentrum.

Ook is ze gediplomeerd gedragstherapeut voor honden. Geaccrediteerd door SPPD, Platform van professionele diergedragsdeskundigen.

Wat houdt deze online puppycursus in?

 
 • 5 modules, over de trainingsmethode, voorbereiding, hondentaal, opvoeding & training, het aanleren van commando’s
 • Zeer complete cursus, bestaande uit meer dan 30 lessen
 • Het gedrag van je pup leren begrijpen en hoe erop te reageren
 • Omgaan met ongewenst gedrag en het stellen van grenzen
 • Hoe leert een pup en hoe kan je gedrag beïnvloeden?
 • Hoe zorg je ervoor dat je pup zich gaat gedragen zoals jij dat wilt?
 • Informatie over de vaardigheden die cruciaal zijn voor jouw pup om in de eerste periode van zijn leven te leren
 • Hoe leer je je pup een goede omgang met mensen en andere honden?
 • Socialisatie, wat is het precies en hoe socialiseer je je pup?
 • Aanleren van basis gehoorzaamheid: zit, lig, hier, blijf, nee, etc.
 • Begeleiding en contact met je mede cursisten
 • Vlot antwoord op al je vragen
Hoe maak ik mijn pup sociaal?

Aanmelden

Prijs € 147,- Nu voor € 125,- (bedrag is inclusief 21% BTW) Je houdt een jaar toegang, incl. onbeperkt vragen stellen.

Geef je pup een goede start!
Klanten reviews

Charlotte van Beuzekom
Charlotte van Beuzekom
Lees verder
"Wat een prettige, ervaren en heldere uitleg geeft Judith. Zowel in privé-lessen als online weet ze precies te benoemen wat er speelt (en waarom) en geeft je handige tips hoe hiermee om te gaan. Dat gaf zowel mij als mijn hond veel vertrouwen, waardoor we werkelijk gelijk resultaat zagen. Judith straalt veel rust uit, wat erg fijn is. Aanrader dus!"
Anneke Wolters
Anneke Wolters
Lees verder
"Judith ingeschakeld bij bijtende pup. Duidelijk advies gekregen wat te doen en met haar tips ging het direct al veel beter. Ik zou Judith bij een ander probleem direct weer inschakelen!"
Amanda Khalil
Amanda Khalil
Lees verder
"online les, inloggen wanneer het jou uitkomt, veel uitleg en ondersteuning met video's. Je kunt altijd weer terug naar een les als je de info wilt opfrissen tijdens de cursus. Judith legt heel rustig en overzichtelijk en juist ook heel gedetailleerd de situatie uit. Heel veel geleerd hier.😃😃"
Vorige
Volgende

Veelgestelde vragen

Ja. Een hond is, net als een mens, nooit te oud om te leren. Ingesleten gewoonten zullen wat tijd nodig hebben om te veranderen.

De online cursussen zijn te volgen in je eigen tijd, op het moment dat het jou goed uitkomt! Je bent dus niet gebonden aan dagen en tijden.

De eigenaar van Hondentaak heet Judith Fick en je kunt meer lezen over haar op deze pagina: Over Judith.

Volg je een online cursus, dan kan je aanvullend voor datzelfde gedrag gebruik maken van privé begeleiding.

Privé begeleiding is over het algemeen alleen beschikbaar voor cursisten die al een online cursus volgen. Soms is er extra beschikbaarheid. Houd mijn Facebook pagina in de gaten, of neem even contact op: info@hondentaak.nl

Jazeker, je hebt Facebook niet nodig voor het volgen van een cursus.

Als je het leuk vindt om je ervaringen te delen met mede cursisten, te lezen wat hen bezig houdt en ook aan hen je vragen te stellen, dan is het leuk je aan te melden voor de besloten Facebook groep (mag ook met een nep-account waarbij je bijv een andere naam gebruikt, als je dat wilt).

Inloggen en volgen van de online cursus, doe je in de online leeromgeving: HondentaakOnline.nl

Ja dat kan. Vraag een bel-afspraak aan op de contact pagina.

Volg je een online cursus, dan zijn er meerdere mogelijkheden voor persoonlijke hulp. Je kunt gratis al je vragen mailen of stellen in de Facebook groep als je een cursus volgt.

Wil je graag telefonische 1-op-1 hulp over het onderwerp waarvoor je de cursus volgt? Dan kan je je aanmelden voor hulp-op-afstand.

Vind je het leuk om maandelijks met een klein groepje cursisten onze online sessie bij te wonen? Meld je dan aan voor Hondentaak select .