Online puppy cursus

Online puppy cursus

Een pup opvoeden is veel werk en kan voelen als een grote verantwoordelijkheid. Ik help je heel graag bij het begeleiden van jouw pup, zo sta je er niet alleen voor.

Waarom een puppy cursus volgen?

Weten wat je moet doen bij de opvoeding van je pup, leidt ertoe dat je hond de beste versie van zichzelf wordt. Het kan grote problemen voorkomen, als je je pup de eerste periode van zijn leven geeft wat hij nodig heeft. Dit is niet vanzelfsprekend. Veel hondeneigenaren zeggen later dat ze graag eerder alle kennis hadden gehad om problemen te voorkomen. 

Elke puppy cursus bevat, als het goed is, alle informatie over deze eerste fase. De eerste periode van je pup is super belangrijk voor zijn ontwikkeling en het gedrag voor de rest van zijn leven. Ga je op de juiste manier aan de slag met je jonge pup, dan heb je de grootste kans dat jouw pup opgroeit als een fijne, stabiele huishond.

We maken in deze cursus gebruik van beloningsgerichte 'positieve' training. Deze cursus gaat verder dan basis gehoorzaamheid. Ik leer je graag het gedrag van je pup begrijpen. Op die manier leer je het gedrag van je pup in goede banen te leiden.

Voor wie is deze online puppy cursus geschikt?

Voor alle alle puppy eigenaren of eigenaren die meer willen leren over de basis van hondengedrag en -training. Je kunt al starten met deze cursus voordat je je pup in huis krijgt, de cursus bevat ook voorbereidende lessen. Heb je je pup nog niet in huis, dan is het zinvol om te starten met de cursus en deze informatie al te lezen en te gebruiken voor een goede voorbereiding.

Krijg je een volwassen hond in huis en wil je daarmee een basis leggen, dan kan je uiteraard ook gebruik maken van deze cursus. In de cursus leer je niet alleen alles over het aanleren van commando's, maar ook veel over hondengedrag en het voorkomen van ongewenst gedrag.

Je volgt deze cursus vanuit huis in je eigen tijd: volg deze cursus in je eigen tempo. Gedurende deze periode kan je al je vragen stellen in de besloten Facebook groep (optioneel) of via email direct aan mij.

Wie geeft deze cursus?

Door een puppy instructeur van KNGF geleidehonden. Ik ben Judith Fick, 41 jaar oud en ik woon in Wassenaar, tussen Leiden en Den Haag. Bij KNGF Geleidehonden heb ik de puppy pleeggezinnen begeleid en dus fulltime met puppy's gewerkt. Vanuit mijn eigen bedrijf Hondentaak geef ik privé puppy trainingen en online cursussen. Ik ben gediplomeerd en geaccrediteerd Kynologisch Instructeur (oftewel: hondentrainer) én hondengedragstherapeut.

Online puppy cursus

Recensie Ömer

Wat houdt deze online puppycursus in?

Je creëert met deze online puppy cursus je eigen hondentraining programma, gericht op hetgeen jij jouw pup wilt leren. Na aanmelding ontvang je direct toegang tot alle inhoud van de Online Puppy Cursus. Je volgt deze lessen in je eigen tempo, wanneer het jou uitkomt.

Pup trainen

 • 5 modules, over de trainingsmethode, voorbereiding, hondentaal, opvoeding & training, het aanleren van commando's
 • Zeer complete cursus, bestaande uit meer dan 30 lessen
 • Het gedrag van je pup leren begrijpen en hoe erop te reageren
 • Omgaan met ongewenst gedrag en het stellen van grenzen
 • Hoe leert een pup en hoe kan je gedrag beïnvloeden?
 • Hoe zorg je ervoor dat je pup zich gaat gedragen zoals jij dat wilt?
 • Informatie over de vaardigheden die cruciaal zijn voor jouw pup om in de eerste periode van zijn leven te leren
 • Hoe leer je je pup een goede omgang met mensen en andere honden?
 • Socialisatie, wat is het precies en hoe socialiseer je je pup?
 • Aanleren van basis gehoorzaamheid: zit, lig, hier, blijf, nee, etc.
 • Begeleiding en contact met je mede cursisten
 • Vlot antwoord op al je vragen

De inhoud van de cursus bestaat uit informatie en video's. Alle informatie blijft de hele cursus beschikbaar, je kunt dus ook alles terug lezen en -kijken. Je volgt deze cursus in mijn online leeromgeving. Na aanmelden krijg je direct toegang tot de cursus en de besloten Facebook groep (als je wilt). Je hebt als online cursist de mogelijkheid je aan te melden voor Hondentaak select, een select groepje cursisten waarmee we maandelijks online bijeen komen.

Prijs € 125,- Nu voor € 97,- (Het bedrag is incl. 21% BTW). Je houdt een jaar toegang.

Geef je pup een goede start!

Als je nog vragen hebt, mail naar info@hondentaak.nl

Aanmelden: