Online puppy cursus

Door een puppy pleeggezinnen begeleider van KNGF geleidehonden.

Waarom een puppy cursus volgen?

Deze online puppy cursus helpt jou en je pup aan een goede start.

Elke puppy cursus bevat, als het goed is, ook heel veel belangrijke theoretische informatie. De eerste periode van je pup (tot zo'n 12 weken leeftijd) is super belangrijk voor de ontwikkeling van je pup en het gedrag voor de rest van zijn leven. 'Mis' je deze fase, dan kan het later veel tijd, inzet en geld kosten. Ga je op de juiste manier aan de slag met je jonge pup, dan heb je de grootste kans dat jouw pup opgroeit als een fijne, stabiele huishond.

We maken in deze cursus gebruik van beloningsgerichte 'positieve' training. Deze cursus gaat verder dan basis gehoorzaamheid. Ik leer je graag het gedrag van je pup begrijpen. Op die manier leer je het gedrag van je pup in goede banen te leiden en ook ongewenst gedrag te voorkomen.

Voor wie is deze online puppy cursus geschikt?

Voor alle alle puppy eigenaren of eigenaren die meer willen leren over de basis van hondengedrag en -training. Start bij voorkeur met de cursus voordat je je pup in huis krijgt, want de cursus bevat ook voorbereidende lessen. Heb je je pup nog niet in huis, dan is het zinvol om te starten met de cursus en deze informatie al te lezen en te gebruiken voor een goede voorbereiding.

Krijg je een volwassen hond in huis en wil je daarmee een basis leggen, dan kan je uiteraard ook gebruik maken van deze cursus. In de cursus leer je niet alleen alles over het aanleren van commando's, maar ook veel over hondengedrag en het voorkomen van ongewenst gedrag.

Je volgt deze cursus vanuit huis in je eigen tijd: volg deze cursus in je eigen tempo. Gedurende deze periode kan je al je vragen stellen in de besloten Facebook groep.

Wie geeft deze cursus?

Ik ben Judith Fick, 40 jaar oud en ik woon in Wassenaar, tussen Leiden en Den Haag. Bij KNGF Geleidehonden heb ik de puppy pleeggezinnen begeleid en dus fulltime met puppy's gewerkt. Vanuit mijn eigen bedrijf Hondentaak geef ik privé puppy trainingen en online cursussen. Ik ben gediplomeerd en geaccrediteerd Kynologisch Instructeur (oftewel: hondentrainer) én hondengedragstherapeut.

online puppy cursus

Recensie Ömer

Wat houdt deze online puppycursus in?

Je creëert met deze online puppy cursus je eigen hondentraining programma, gericht op hetgeen jij jouw pup wilt leren. Na aanmelding ontvang je direct toegang tot de Online Puppy Cursus en de besloten Facebook groep.

Pup trainen

 • 5 modules, over de trainingsmethode, voorbereiding, hondentaal, opvoeding & training, het aanleren van commando's
 • Zeer complete cursus, bestaande uit meer dan 30 lessen
 • Het gedrag van je pup leren begrijpen en hoe erop te reageren
 • Omgaan met ongewenst gedrag en het stellen van grenzen
 • Hoe leert een pup en hoe kan je gedrag beïnvloeden?
 • Hoe zorg je ervoor dat je pup zich gaat gedragen zoals jij dat wilt?
 • Informatie over de vaardigheden die cruciaal zijn voor jouw pup om in de eerste periode van zijn leven te leren
 • Hoe leer je je pup een goede omgang met mensen en andere honden?
 • Socialisatie, wat is het precies en hoe socialiseer je je pup?
 • Aanleren van basis gehoorzaamheid: zit, lig, hier, blijf, nee, etc.
 • Toegang tot de besloten Facebook groep om je vragen te stellen
 • Begeleiding en contact met je mede cursisten
 • Vlot antwoord op al je vragen

De inhoud van de cursus bestaat uit informatie en video's. Alle informatie blijft de hele cursus beschikbaar, je kunt dus ook alles terug lezen en -kijken. Je volgt deze cursus in mijn online leeromgeving. Voor het onderlinge contact maken we gebruik van een besloten Facebook groep. 

Prijs € 125,- Nu voor € 97,- (Het bedrag is incl. 21% BTW). Je houdt een jaar toegang.

Geef je pup een goede start!

Als je nog vragen hebt, mail naar info@hondentaak.nl

Aanmelden: