Online Hondentraining Hondentaak

Online hondentraining

Online hondentraining

Een online hondentraining is een cursus via internet. Een dergelijke cursus volg je dus online. Dat kan vanuit elke locatie, via de leeromgeving van Hondentaak Online, als je maar internet hebt. Na aanmelding voor 1 van de cursussen ontvang je toegang tot deze leeromgeving.

Gedragsverbeterende online hondencursussen

Klik hieronder op de afbeelding van je keuze voor meer informatie over deze online hondencursus:

Leuke dingen doen met je hond 

Deze cursussen helpen je om je hond nieuwe oefeningen aan te leren. Ze zorgen voor een sterke band en betere onderlinge communicatie:

Met je hond puzzelen

waarbij je hond zijn neus gebruikt. In deze cursus werk je met huis-tuin-en-keukenmaterialen, in de lessen leer je stap-voor-stap hoe je samen met je hond kunt puzzelen.

Hersenwerk >> Meer dan 35 oefeningen

die je je hond kunt leren. Lok gedrag uit en zet dit onder commando. Leer je hond nieuw gedrag. Je wordt lid van de club en maandelijks volg je de oefeningen die je je hond wilt leren.

Oefeningen >>


Inbegrepen bij elke online cursus

  • Toegang tot de online leeromgeving om de lessen te volgen
  • Je vragen stellen in de besloten Facebook groep

In elke cursus wordt gebruik gemaakt van een zogenaamde 'positieve' trainingsmethode, volgens de nieuwste inzichten op het gebied van hondentraining. Judith Fick is gediplomeerd en geaccrediteerd Kynologisch Instructeur, ofwel hondentrainer. Je leert in een online cursus niet alleen oefeningen, maar ook je hond (beter) begrijpen en het gedrag van je hond beïnvloeden. Deze online hondencursussen zijn niet locatiegebonden. Hondentaak zit in Wassenaar, maar voor deze training kan je op welke plek in de wereld wonen. De lessen zijn Nederlandstalig en bestaan uit informatie, video's en opdrachten. In de besloten Facebook groep vind je je mede cursisten, waar je terecht kunt voor support en vragen onderling. Je vragen kan je ook ten allen tijde stellen aan mij. Je kunt een vlotte reactie verwachten. Daarnaast deel ik in de besloten Facebook groep regelmatig aanvullende informatie en video's.