Cursus Hond - (klein) kind

Cursus Hond – (klein) kind

Als hond en (klein) kind niet ontspannen met elkaar overweg kunnen, dan kan dat leiden tot stressvolle (en gevaarlijke!) situaties. 

Het is zeer belangrijk om een en ander in goede banen te leiden en te werken aan het verbeteren van het samenleven tussen hond en kind. Voorkom dat de gevaarlijke situaties tot ongelukken leiden. Deze cursus helpt je met het verbeteren van de relatie tussen je hond en (klein) kind.  

Hond kind training 

De combinatie hond - kind is niet vanzelfsprekend ontspannen. Er kan sprake zijn van verschillende zorgwekkende gedragingen, zoals:

- de hond gromt naar het kind
- de hond hapt naar het kind
- de hond wordt onrustig van het kind
- de hond reageert op geluiden van het kind
- de hond blaft naar het kind
 
Als (groot) ouders kan dit veel onrust en ongemak geven.

Inhoud van de cursus Hond - (klein) kind 

In deze online cursus, met begeleiding, leer je:
 
  • waarom je hond dit doet
  • hoe je veiligheid garandeert
  • hoe je deze onderlinge relatie kunt verbeteren

Cursus Hond - (klein) kind

Stap-voor-stap aanpak die werkt. De cursus bevat 13 lessen. Je volgt de lessen wanneer het jou uitkomt. Tijdens de gehele looptijd (een jaar!) kan je je vragen stellen aan mij. Als je het leuk vindt, kan je je ervaringen delen met je mede cursisten in onze besloten Facebook groep.  

De cursus kan ook gevolgd worden ter voorbereiding op de komst van een (klein) kind en ter voorkoming van vervelende situaties tussen hond en (klein) kind. Wil je het gedrag van je hond naar kinderen op straat verbeteren, dan past de cursus Sociale Hond beter bij je situatie.

Je hebt als online cursist de mogelijkheid je aan te melden voor Hondentaak select, een select groepje cursisten waarmee we maandelijks online bijeen komen.

Heb je een vraag? Mail dan gerust eerst naar info@hondentaak.nl

Aanmelden

Prijs van €125,- Nu voor €97,- (bedrag is inclusief 21% BTW) voor een jaar toegang. Na aanmelden krijg je direct toegang tot alle lessen van de cursus.