beoordeling 5/5   Geaccrediteerd hondengedragstherapeut Beloningsgerichte trainingsmethoden
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Cursus Hond – (klein) kind

  Leer stap-voor-stap je hond en (klein) kind vredig samenleven
  Direct toegang
  Persoonlijke ondersteuning

Als je hond en (klein) kind niet ontspannen met elkaar overweg kunnen, dan kan dat leiden tot stressvolle (en gevaarlijke!) situaties. 

Hond kind training 

De combinatie hond – kind is niet vanzelfsprekend ontspannen. Er kan sprake zijn van verschillende zorgwekkende gedragingen, zoals:

– de hond gromt naar het kind
– de hond hapt naar het kind
– de hond wordt onrustig van het kind
– de hond reageert op geluiden van het kind
– de hond blaft naar het kind
 
Als (groot) ouders kan dit veel onrust en ongemak geven.
Cursus Hond - (klein) kind

Het is zeer belangrijk om situaties met hond en kind in goede banen te leiden en te werken aan het verbeteren van de interactie. Voorkom dat de gevaarlijke situaties tot ongelukken leiden. Deze cursus helpt je met het verbeteren van de relatie tussen je hond en (klein) kind.  

Inhoud van de cursus Hond – (klein) kind

In deze online cursus, met begeleiding, leer je:

  • waarom je hond dit doet
  • hoe je veiligheid garandeert
  • hoe je deze onderlinge relatie kunt verbeteren
 

Stap-voor-stap aanpak die werkt. Je volgt de lessen wanneer het jou uitkomt. Tijdens de gehele looptijd (een jaar lang) kan je je vragen stellen aan mij. Als je het leuk vindt, kan je je ervaringen delen met je mede cursisten in onze besloten Facebook groep.  

De cursus kan ook gevolgd worden ter voorbereiding op de komst van een (klein) kind en ter voorkoming van vervelende situaties tussen hond en (klein) kind. Wil je het gedrag van je hond naar kinderen op straat verbeteren, dan past de cursus Sociale Hond beter bij je situatie.

Heb je een vraag? Mail dan gerust eerst naar info@hondentaak.nl

Van wie krijg je les?

Judith Fick werkt als hondentrainer (eerder ook voor KNGF geleidehonden) en als hondengedragstherapeut

Ze is gekwalificeerd Kynologisch Instructeur opgeleid door O&O (Nederlandse Vereniging voor Instructeurs in Hondenopvoeding en -opleiding) én door Dogvision Kynologisch opleidingscentrum.

Ook is ze gediplomeerd gedragstherapeut voor honden. Geaccrediteerd door SPPD, Platform van professionele diergedragsdeskundigen.

Judith Fick met Reza

Aanmelden

Prijs van €147,- Nu voor €125,- (bedrag is inclusief 21% BTW) voor 1 jaar toegang. Na aanmelden krijg je direct toegang tot alle lessen in de cursus.Klanten reviews

Charlotte van Beuzekom
Charlotte van Beuzekom
Lees verder
"Wat een prettige, ervaren en heldere uitleg geeft Judith. Zowel in privé-lessen als online weet ze precies te benoemen wat er speelt (en waarom) en geeft je handige tips hoe hiermee om te gaan. Dat gaf zowel mij als mijn hond veel vertrouwen, waardoor we werkelijk gelijk resultaat zagen. Judith straalt veel rust uit, wat erg fijn is. Aanrader dus!"
Anneke Wolters
Anneke Wolters
Lees verder
"Judith ingeschakeld bij bijtende pup. Duidelijk advies gekregen wat te doen en met haar tips ging het direct al veel beter. Ik zou Judith bij een ander probleem direct weer inschakelen!"
Amanda Khalil
Amanda Khalil
Lees verder
"online les, inloggen wanneer het jou uitkomt, veel uitleg en ondersteuning met video's. Je kunt altijd weer terug naar een les als je de info wilt opfrissen tijdens de cursus. Judith legt heel rustig en overzichtelijk en juist ook heel gedetailleerd de situatie uit. Heel veel geleerd hier.😃😃"
Vorige
Volgende

Veelgestelde vragen

Ja. Een hond is, net als een mens, nooit te oud om te leren. Ingesleten gewoonten zullen wat tijd nodig hebben om te veranderen.

De online cursussen zijn te volgen in je eigen tijd, op het moment dat het jou goed uitkomt! Je bent dus niet gebonden aan dagen en tijden.

De eigenaar van Hondentaak heet Judith Fick en je kunt meer lezen over haar op deze pagina: Over Judith.

Volg je een online cursus, dan kan je aanvullend voor datzelfde gedrag gebruik maken van privé begeleiding.

Privé begeleiding is over het algemeen alleen beschikbaar voor cursisten die al een online cursus volgen. Soms is er extra beschikbaarheid. Houd mijn Facebook pagina in de gaten, of neem even contact op: info@hondentaak.nl

Jazeker, je hebt Facebook niet nodig voor het volgen van een cursus.

Als je het leuk vindt om je ervaringen te delen met mede cursisten, te lezen wat hen bezig houdt en ook aan hen je vragen te stellen, dan is het leuk je aan te melden voor de besloten Facebook groep (mag ook met een nep-account waarbij je bijv een andere naam gebruikt, als je dat wilt).

Inloggen en volgen van de online cursus, doe je in de online leeromgeving: HondentaakOnline.nl

Ja dat kan. Vraag een bel-afspraak aan op de contact pagina.

Volg je een online cursus, dan zijn er meerdere mogelijkheden voor persoonlijke hulp. Je kunt gratis al je vragen mailen of stellen in de Facebook groep als je een cursus volgt.

Wil je graag telefonische 1-op-1 hulp over het onderwerp waarvoor je de cursus volgt? Dan kan je je aanmelden voor hulp-op-afstand.

Vind je het leuk om maandelijks met een klein groepje cursisten onze online sessie bij te wonen? Meld je dan aan voor Hondentaak select .