Privé puppy training

Privé puppy training

Jong geleerd...

Privé puppy training is een goede aanvulling op een puppy cursus voor gerichte begeleiding in jouw persoonlijke situatie, voor jouw specifieke pup en wensen. Een pup heeft in de eerste fase van zijn leven speciale aandacht nodig voor de zogenaamde 'socialisatie'. Bovendien kan je gewoontes die je later graag terugziet in je hond, maar beter zo vroeg mogelijk introduceren bij je pup. Pups hebben specifiek puppy gedrag, zoals bijten. Het is goed om te leren hoe je het beste met puppy gedrag kunt omgaan.

Wil je graag meer leren over de theorie, het gedrag van de hond, hoe een hond leert, hoe je commando's aanleert etc, kijk dan eens bij mijn online puppy cursus. Deze cursus is heel goed aan te vullen met privé puppy training. De online cursus kan je ook al gebruiken ter voorbereiding op de komst van je pup.

Privé puppy training inhoud

Voor alle vragen rondom puppy training kan je een privé puppy training boeken:

  • Gericht op de belangrijkste vaardigheden voor jouw pup
  • Leer het gedrag van jouw pup begrijpen
  • Hoe leert jouw pup en hoe leer jij hem nieuw gedrag?
  • Aanleren van de basis commando's
  • Stel al je vragen over puppy gedrag en -training
  • 1-op-1, dus alle aandacht voor jou en jouw pup
  • Geschikt voor pups en als basistraining voor oudere honden


puppy training Hondentaak Wassenaar

Aanmelden

Ik kom in de meeste gevallen aan huis en daar zullen we bespreken wat het is dat je je hond wilt leren, of waar je vragen over hebt. Ik zal ter plekke zowel theoretisch als praktisch in gaan op je vragen. Kosten €85,- voor 1 uur, aan huis (incl. 21% BTW) Tot 10 kilometer van Wassenaar is kosteloos, daarna €0,35 per kilometer. Parkeerkosten worden doorberekend.

Je ontvangt een gratis puppy pakket. 

Neem via info@hondentaak.nl contact op als je vooraf nog vragen hebt.