cursus hersenwerk online

Hersenwerk cursus online (leren puzzelen met je hond)

Hersenwerk is fantastisch te gebruiken om je hond in huis aan het werk te zetten. Bijvoorbeeld als je hond niet zwaar belast mag worden, bezig gehouden moet worden, of als je het leuk vindt om meer samen te werken met je hond.

Hersenwerk is puzzelen met je hond. Vanuit huis, in deze cursus ga je aan de slag met het gebruik van huis-tuin-en-keukenmaterialen.

Puzzelen met je hond 

Puzzelen is een leuke positieve en rustige bezigheid tussen jou en je hond. Je leert samenwerken met je hond. Voor je hond is het gebruik van zijn neus, wat een rol speelt bij hersenwerk, vermoeiend. Het is dus een goede manier om je hond in huis te vermaken.

Wat houdt de online cursus in?

Na je aanmelding heb je direct toegang tot alle informatie in de online leeromgeving. Hier volg je de lessen van de cursus, die bestaan uit uitleg, video’s en oefeningen. De methode die gehanteerd wordt is modern en diervriendelijk. Je kunt hier meer lezen over hondengedragstherapeute Judith, die de lessen geeft. Je volgt de cursus geheel in je eigen tijd en alles wat je nodig hebt is een apparaat (telefoon, tablet of laptop/ computer) en internet toegang. 

Gedurende de toegang tot de cursus (1 jaar) mag je al je vragen stellen, rechtstreeks aan mij. Je kunt ook gebruik maken van de besloten Facebook groep als je wilt (dit is optioneel en niet nodig om de cursus te volgen). Na een jaar krijg je de optie om voor de helft van de aanschafwaarde van de cursus, te verlengen. Lees hier alles over de (extra) mogelijkheden die gelden voor jou als cursist.

Hoe volg ik de cursus Hersenwerk online?

Je volgt de lessen vanuit huis in mijn online leeromgeving. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een computer, tablet of telefoon met internet. De lessen bestaan uit video's met duidelijke tekst en uitleg. Je leert de basis van Hersenwerk en je kunt altijd terecht met vragen bij je medecursisten en bij mij.

Wat bereik je met deze hersenwerk cursus online?

  • Geeft je hond (zelf)vertrouwen
  • Leuk samenwerken met je hond
  • In huis energie kwijtraken
  • Begin makkelijk en bouw op als je hond eraan toe is
  • Nuttig voor de hond die wel wat zelfbeheersing kan gebruiken
  • Handig als je hond terughoudend is, om te leren op onderzoek uit te gaan.

Ervaring van cursisten 1 van de vorige deelnemers liet weten:

"De online cursus hersenwerk was een leuke cursus voor honden en baasjes die beginnen met hersenwerk. Heel goed opgebouwd met duidelijke filmpjes. We hebben er met veel plezier mee gewerkt en doen dat nog steeds."

cursus hersenwerk online

Hersenwerk is puzzelen met beleid en wachten tot je aan de beurt bent. Je hond leert dus ook een bepaalde mate van zelfbeheersing. Gebruik van de neus kost energie, maar werkt tevens ontstressend. Dus heel goed in te zetten voor honden die veel stress ervaren/ opbouwen. 

Wat houdt deze hersenwerk cursus in?

Je ontvangt toegang tot de online leeromgeving. Hierin vind je een basis les hersenwerk, (video) uitleg van de puzzels, het aanleren en de opbouw zodra je eraan toe bent op het moeilijker te maken. De cursus bestaat uit 13 verschillende hersenwerk oefeningen.

Zelf thuis aan de slag met je hond. Na aanmelden krijg je direct toegang tot de cursus en (als je wilt) de besloten Facebook groep. Je hebt als online cursist de mogelijkheid je aan te melden voor Hondentaak select, een select groepje cursisten waarmee we maandelijks online bijeen komen.

Aanmelden

Prijs € 75,- Nu voor €47,- (dit bedrag is inclusief 21% BTW) voor 1 jaar toegang.

Je krijgt direct toegang tot alle lessen van de cursus.