Hersenwerk cursus online (leren puzzelen met je hond)

Hersenwerk cursus online

Puzzelen met je hond 

Hersenwerk cursus online. Hersenwerk is puzzelen met je hond. Vanuit huis, met gebruik van huis-tuin-en-keukenmaterialen. Puzzelen is een leuke positieve en rustige bezigheid tussen jou en je hond. Je leert samenwerken met je hond. Voor je hond is het gebruik van zijn neus, wat een rol speelt bij hersenwerk, vermoeiend. Het is dus een goede manier om je hond in huis te vermaken.

Hoe volg ik de cursus Hersenwerk online?

Je volgt de lessen vanuit huis in mijn online leeromgeving. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een computer, tablet of telefoon met internet. De lessen bestaan uit video's met duidelijke tekst en uitleg. Je leert de basis van Hersenwerk en je kunt altijd terecht met vragen bij je medecursisten en bij mij.

Wat bereik je met deze hersenwerk cursus online?

  • Geeft je hond (zelf)vertrouwen
  • Leuk samenwerken met je hond
  • In huis energie kwijtraken
  • Begin makkelijk en bouw op als je hond eraan toe is
  • Nuttig voor de hond die wel wat zelfbeheersing kan gebruiken
  • Handig als je hond terughoudend is, om te leren op onderzoek uit te gaan.

Ervaring van cursisten 1 van de vorige deelnemers liet weten:

"De online cursus hersenwerk was een leuke cursus voor honden en baasjes die beginnen met hersenwerk. Heel goed opgebouwd met duidelijke filmpjes. We hebben er met veel plezier mee gewerkt en doen dat nog steeds."

cursus hersenwerk online

Hersenwerk is puzzelen met beleid en wachten tot je aan de beurt bent. Je hond leert dus ook een bepaalde mate van zelfbeheersing. Gebruik van de neus kost energie, maar werkt tevens ontstressend. Dus heel goed in te zetten voor honden die veel stress ervaren/ opbouwen.  Wat houdt deze hersenwerk cursus in?  Je ontvangt toegang tot de online leeromgeving. Hierin vind je een basis les hersenwerk, (video) uitleg van de puzzels, het aanleren en de opbouw zodra je eraan toe bent op het moeilijker te maken. De cursus bestaat uit 13 verschillende hersenwerk oefeningen.

Zelf thuis aan de slag met je hond en je deelt (als je dat leuk vindt) je ervaringen in onze besloten groep, waar je ook je vragen kunt stellen.

Aanmelden

Meld je hier aan om deel te nemen. Je krijgt direct toegang tot de cursus en de besloten Facebook groep gedurende 1 maand.

Prijs € 75,- Nu voor €47,- (dit bedrag is inclusief 21% BTW)