beoordeling 5/5   Geaccrediteerd hondengedragstherapeut Beloningsgerichte trainingsmethoden
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hersenwerk cursus online

  Leer om te puzzelen met je hond
  Direct toegang
  Persoonlijke ondersteuning

Hersenwerk is fantastisch te gebruiken om je hond in huis aan het werk te zetten. Bijvoorbeeld als je hond niet zwaar belast mag worden, bezig gehouden moet worden, of als je het leuk vindt om meer samen te werken met je hond.

Hersenwerk is puzzelen met je hond. Vanuit huis, in deze cursus ga je aan de slag met het gebruik van huis-tuin-en-keukenmaterialen.

Puzzelen met je hond 

Puzzelen is een leuke positieve en rustige bezigheid tussen jou en je hond. Je leert samenwerken met je hond. Voor je hond is het gebruik van zijn neus, wat een rol speelt bij hersenwerk, vermoeiend. Het is dus een goede manier om je hond in huis te vermaken.

Hersenwerk
cursus hersenwerk online

Cursus Hersenwerk online

Je volgt de lessen vanuit huis in mijn online leeromgeving. Het enige dat je daarvoor nodig hebt is een computer, tablet of telefoon met internet. De lessen bestaan uit video’s met duidelijke tekst en uitleg. Je leert de basis van Hersenwerk en je kunt altijd terecht met vragen bij je medecursisten en bij mij.

  • Geeft je hond (zelf)vertrouwen
  • Leuk samenwerken met je hond
  • In huis energie kwijtraken
  • Begin makkelijk en bouw op als je hond eraan toe is
  • Nuttig voor de hond die wel wat zelfbeheersing kan gebruiken
  • Handig als je hond terughoudend is, om te leren op onderzoek uit te gaan.

Als je nog vragen hebt, mail naar info@hondentaak.nl

Van wie krijg je les

Judith Fick werkt als hondentrainer (eerder ook voor KNGF geleidehonden) en als hondengedragstherapeut.

Ze is gekwalificeerd Kynologisch Instructeur opgeleid door O&O (Nederlandse Vereniging voor Instructeurs in Hondenopvoeding en -opleiding) én door Dogvision Kynologisch opleidingscentrum.

Ook is ze gediplomeerd gedragstherapeut voor honden. Geaccrediteerd door SPPD, Platform van professionele diergedragsdeskundigen.

Judith Fick met Reza
Online Hondentraining Hondentaak

Cursus Hersenwerk online

Hersenwerk is puzzelen met beleid. Je hond leert dus ook zelfbeheersing tijdens de oefeningen. Gebruik van de neus kost energie, maar werkt ook ontstressend. Hersenwerk is dus heel goed in te zetten voor honden die veel stress ervaren/ opbouwen. 

Je ontvangt toegang tot de online leeromgeving. Hierin vind je uitleg hersenwerk, (video) uitleg van de puzzels, het aanleren en de opbouw. De cursus bestaat uit 13 verschillende hersenwerk oefeningen.

Zelf thuis aan de slag met je hond. Na aanmelden krijg je direct toegang tot de cursus en (als je wilt) de besloten Facebook groep. 

"De online cursus hersenwerk was een leuke cursus voor honden en baasjes die beginnen met hersenwerk. Heel goed opgebouwd met duidelijke filmpjes. We hebben er met veel plezier mee gewerkt en doen dat nog steeds."

Aanmelden

Prijs van €75,- Nu voor €47,- (bedrag is inclusief 21% BTW) voor 1 jaar toegang. Na aanmelden krijg je direct toegang tot alle lessen in de cursus. Klanten reviews

Charlotte van Beuzekom
Charlotte van Beuzekom
Lees verder
"Wat een prettige, ervaren en heldere uitleg geeft Judith. Zowel in privé-lessen als online weet ze precies te benoemen wat er speelt (en waarom) en geeft je handige tips hoe hiermee om te gaan. Dat gaf zowel mij als mijn hond veel vertrouwen, waardoor we werkelijk gelijk resultaat zagen. Judith straalt veel rust uit, wat erg fijn is. Aanrader dus!"
Anneke Wolters
Anneke Wolters
Lees verder
"Judith ingeschakeld bij bijtende pup. Duidelijk advies gekregen wat te doen en met haar tips ging het direct al veel beter. Ik zou Judith bij een ander probleem direct weer inschakelen!"
Amanda Khalil
Amanda Khalil
Lees verder
"online les, inloggen wanneer het jou uitkomt, veel uitleg en ondersteuning met video's. Je kunt altijd weer terug naar een les als je de info wilt opfrissen tijdens de cursus. Judith legt heel rustig en overzichtelijk en juist ook heel gedetailleerd de situatie uit. Heel veel geleerd hier.😃😃"
Vorige
Volgende

Veelgestelde vragen

Ja. Een hond is, net als een mens, nooit te oud om te leren. Ingesleten gewoonten zullen wat tijd nodig hebben om te veranderen.

De online cursussen zijn te volgen in je eigen tijd, op het moment dat het jou goed uitkomt! Je bent dus niet gebonden aan dagen en tijden.

De eigenaar van Hondentaak heet Judith Fick en je kunt meer lezen over haar op deze pagina: Over Judith.

Volg je een online cursus, dan kan je aanvullend voor datzelfde gedrag gebruik maken van privé begeleiding.

Privé begeleiding is over het algemeen alleen beschikbaar voor cursisten die al een online cursus volgen. Soms is er extra beschikbaarheid. Houd mijn Facebook pagina in de gaten, of neem even contact op: info@hondentaak.nl

Jazeker, je hebt Facebook niet nodig voor het volgen van een cursus.

Als je het leuk vindt om je ervaringen te delen met mede cursisten, te lezen wat hen bezig houdt en ook aan hen je vragen te stellen, dan is het leuk je aan te melden voor de besloten Facebook groep (mag ook met een nep-account waarbij je bijv een andere naam gebruikt, als je dat wilt).

Inloggen en volgen van de online cursus, doe je in de online leeromgeving: HondentaakOnline.nl

Ja dat kan. Vraag een bel-afspraak aan op de contact pagina.

Volg je een online cursus, dan zijn er meerdere mogelijkheden voor persoonlijke hulp. Je kunt gratis al je vragen mailen of stellen in de Facebook groep als je een cursus volgt.

Wil je graag telefonische 1-op-1 hulp over het onderwerp waarvoor je de cursus volgt? Dan kan je je aanmelden voor hulp-op-afstand.

Vind je het leuk om maandelijks met een klein groepje cursisten onze online sessie bij te wonen? Meld je dan aan voor Hondentaak select .