beoordeling 5/5   Geaccrediteerd hondengedragstherapeut Beloningsgerichte trainingsmethoden
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hond blaft in de tuin – online cursus

  Leer stap-voor-stap je hond blaffen in de tuin afleren
  Direct toegang
  Persoonlijke ondersteuning

Het kan voor jezelf, de hond én de buren vervelend zijn als je hond blaft in de tuin. Je hond kan reageren op dingen die hij ziet, hoort, ruikt etc. 

Blaffen in de tuin is iets wat veel voorkomt als het mooie weer verschijnt en de tuindeuren open gaan. Ineens zijn daar geluiden en indrukken waar je hond in de koudere maanden niet mee geconfronteerd werd. Dat is voor veel honden een reden om hierop te reageren en in dit geval door ernaar te blaffen.

Dit gedrag wordt vaak niet vanzelf minder, maar is wel heel goed te trainen.

blaffen in de tuin
Hond blaft in de tuin

Hond blaft in de tuin

Heb je zin om je hond beter gedrag aan te leren in de tuin? Volg dan deze online cursus.

  • Te volgen wanneer het jou uitkomt, geen vaste dagen of tijden
  • Enige wat je nodig hebt is internet
  • Complete cursus, met stap-voor-stap opbouw
 

Je gaat stapsgewijs aan de slag met dit gedrag via de online leeromgeving waarin je de lessen volgt. Je mag gedurende de gehele looptijd (een jaar lang) al je vragen stellen. 

Na aanmelden krijg je direct toegang tot de cursus en (als je dat wilt) de besloten Facebook groep.

Wil je me eerst nog een vraag stellen, mail dan naar info@hondentaak.nl  

Van wie krijg je les?

Judith Fick werkt als hondentrainer (eerder ook voor KNGF geleidehonden) en als hondengedragstherapeut

Ze is gekwalificeerd Kynologisch Instructeur opgeleid door O&O (Nederlandse Vereniging voor Instructeurs in Hondenopvoeding en -opleiding) én door Dogvision Kynologisch opleidingscentrum.

Ook is ze gediplomeerd gedragstherapeut voor honden. Geaccrediteerd door SPPD, Platform van professionele diergedragsdeskundigen.

Judith Fick met Reza

Aanmelden

Prijs van €147,- Nu voor €125,- (bedrag is inclusief 21% BTW) voor 1 jaar toegang.

Na aanmelden heb je direct toegang tot alle lessen in deze cursus. 
Klanten reviews

Charlotte van Beuzekom
Charlotte van Beuzekom
Lees verder
"Wat een prettige, ervaren en heldere uitleg geeft Judith. Zowel in privé-lessen als online weet ze precies te benoemen wat er speelt (en waarom) en geeft je handige tips hoe hiermee om te gaan. Dat gaf zowel mij als mijn hond veel vertrouwen, waardoor we werkelijk gelijk resultaat zagen. Judith straalt veel rust uit, wat erg fijn is. Aanrader dus!"
Ka Vdw
Ka Vdw
Lees verder
"Wij volgen de cursus 'bezoek'. De online lessen bestaan uit tekst en filmpjes wat heel prettig werkt. Daarnaast kunnen we altijd vragen stellen. Judith heeft de hond centraal staan, zonder dwang. Dat was de reden om hier een cursus te doen. We zijn nog volop bezig maar met deze aanpak zien we verbetering."
Amanda Khalil
Amanda Khalil
Lees verder
"online les, inloggen wanneer het jou uitkomt, veel uitleg en ondersteuning met video's. Je kunt altijd weer terug naar een les als je de info wilt opfrissen tijdens de cursus. Judith legt heel rustig en overzichtelijk en juist ook heel gedetailleerd de situatie uit. Heel veel geleerd hier.😃😃"
Vorige
Volgende

Veelgestelde vragen

Ja. Een hond is, net als een mens, nooit te oud om te leren. Ingesleten gewoonten zullen wat tijd nodig hebben om te veranderen.

De online cursussen zijn te volgen in je eigen tijd, op het moment dat het jou goed uitkomt! Je bent dus niet gebonden aan dagen en tijden.

De eigenaar van Hondentaak heet Judith Fick en je kunt meer lezen over haar op deze pagina: Over Judith.

Volg je een online cursus, dan kan je aanvullend voor datzelfde gedrag gebruik maken van privé begeleiding.

Privé begeleiding is over het algemeen alleen beschikbaar voor cursisten die al een online cursus volgen. Soms is er extra beschikbaarheid. Houd mijn Facebook pagina in de gaten, of neem even contact op: info@hondentaak.nl

Jazeker, je hebt Facebook niet nodig voor het volgen van een cursus.

Als je het leuk vindt om je ervaringen te delen met mede cursisten, te lezen wat hen bezig houdt en ook aan hen je vragen te stellen, dan is het leuk je aan te melden voor de besloten Facebook groep (mag ook met een nep-account waarbij je bijv een andere naam gebruikt, als je dat wilt).

Inloggen en volgen van de online cursus, doe je in de online leeromgeving: HondentaakOnline.nl

Ja dat kan. Vraag een bel-afspraak aan op de contact pagina.

Volg je een online cursus, dan zijn er meerdere mogelijkheden voor persoonlijke hulp. Je kunt gratis al je vragen mailen of stellen in de Facebook groep als je een cursus volgt.

Wil je graag telefonische 1-op-1 hulp over het onderwerp waarvoor je de cursus volgt? Dan kan je je aanmelden voor hulp-op-afstand.

Vind je het leuk om maandelijks met een klein groepje cursisten onze online sessie bij te wonen? Meld je dan aan voor Hondentaak select .