beoordeling 5/5   Geaccrediteerd hondengedragstherapeut Beloningsgerichte trainingsmethoden
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Privé hondentrainingen

  Gekwalificeerde gedragstherapeute

  Moderne trainingsmethoden

  stap-voor-stap

Privé hondentrainingen 

Onder begeleiding van Judith Fick.

Een privé training is geschikt voor alle soorten honden, dus ook pups, beginners, herplaatsers, senioren, honden die (ongewenst) gedrag vertonen en honden die niet (goed) met andere honden (of mensen) omgaan. Persoonlijke begeleiding kan goed ingezet worden voor het oplossen van gedragsproblemen. Maar ook om je puppy of geadopteerde hond een goede start te geven. In een privé begeleiding kijken we altijd waar je als eigenaar behoefte aan hebt en hoe we het gedrag van je hond kunnen optimaliseren.

Ontspannen wandelen met je hond

Hondentaak zit in Wassenaar (tussen Leiden en Den Haag), de trainingen kunnen in Nederlands en Engels worden gegeven.

Bij elke vorm van hondentraining maken we gebruik van een positieve trainingsmethode. We passen de leerprincipes toe en gaan zo veel mogelijk beloningsgericht te werk. Dat betekent niet dat we de hond geen grenzen of regels leren. We zullen er vooral voor kiezen om gewenst gedrag te belonen en zo min mogelijk gebruik te maken van ‘correcties’ of straf. Judith Fick is gediplomeerd en geaccrediteerd Kynologisch Instructeur, ofwel hondentrainer, én gediplomeerd gedragstherapeut voor honden. Je leert tijdens de lessen niet alleen oefeningen, maar je zult ook goed leren kijken naar het gedrag en de communicatie van je hond. 

Hond onzeker buiten

Meer leren over het gedrag van je hond en hoe je dit kunt beïnvloeden? Ik help je graag verder door middel van privé begeleiding. We nemen de tijd om jouw situatie en wensen te bespreken en gaan direct aan de slag met oefeningen die jou en jouw hond echt verder helpen.

Gedragsbegeleiding 

Privé puppy lessen zijn geschikt om met jouw specifieke wensen aan de slag te gaan. De lessen kunnen ook worden gebruikt als aanvulling op een puppy cursus, . Wil je graag meer persoonlijke aandacht dan tijdens een puppy cursus, dan is privé puppy training zeer geschikt.

Privé puppytraining

Klanten reviews

Charlotte van Beuzekom
Charlotte van Beuzekom
Lees verder
"Wat een prettige, ervaren en heldere uitleg geeft Judith. Zowel in privé-lessen als online weet ze precies te benoemen wat er speelt (en waarom) en geeft je handige tips hoe hiermee om te gaan. Dat gaf zowel mij als mijn hond veel vertrouwen, waardoor we werkelijk gelijk resultaat zagen. Judith straalt veel rust uit, wat erg fijn is. Aanrader dus!"
Anneke Wolters
Anneke Wolters
Lees verder
"Judith ingeschakeld bij bijtende pup. Duidelijk advies gekregen wat te doen en met haar tips ging het direct al veel beter. Ik zou Judith bij een ander probleem direct weer inschakelen!"
Amanda Khalil
Amanda Khalil
Lees verder
"online les, inloggen wanneer het jou uitkomt, veel uitleg en ondersteuning met video's. Je kunt altijd weer terug naar een les als je de info wilt opfrissen tijdens de cursus. Judith legt heel rustig en overzichtelijk en juist ook heel gedetailleerd de situatie uit. Heel veel geleerd hier.😃😃"