Privé hondentrainingen

Privé hondentrainingen onder begeleiding van Judith Fick.

Een privé training is geschikt voor alle soorten honden, dus ook pups, beginners, herplaatsers, senioren, honden die (ongewenst) gedrag vertonen en honden die niet (goed) met andere honden (of mensen) omgaan. Persoonlijke begeleiding kan goed ingezet worden voor het oplossen van gedragsproblemen. Maar ook om je puppy of geadopteerde hond een goede start te geven. In een privé begeleiding kijken we altijd waar je als eigenaar behoefte aan hebt en hoe we het gedrag van je hond kunnen optimaliseren.

Hondentaak zit in Wassenaar (tussen Leiden en Den Haag), de trainingen kunnen in Nederlands en Engels worden gegeven.

Bij elke vorm van hondentraining maken we gebruik van een positieve trainingsmethode. We passen de leerprincipes toe en gaan zo veel mogelijk beloningsgericht te werk. Dat betekent niet dat we de hond geen grenzen of regels leren. We zullen er vooral voor kiezen om gewenst gedrag te belonen en zo min mogelijk gebruik te maken van 'correcties' of straf. Judith Fick is gediplomeerd en geaccrediteerd Kynologisch Instructeur, ofwel hondentrainer, én gediplomeerd gedragstherapeut voor honden. Je leert tijdens de lessen niet alleen oefeningen, maar je zult ook goed leren kijken naar het gedrag en de communicatie van je hond. 


Privé Begeleiding hondentraining
Meer leren over het gedrag van je hond en hoe je dit kunt beïnvloeden? Ik help je graag verder door middel van privé begeleiding. We nemen de tijd om jouw situatie en wensen te bespreken en gaan direct aan de slag met oefeningen die jou en jouw hond echt verder helpen.

Gedragsbegeleiding


Prive puppy cursus
Privé puppy lessen zijn geschikt om met jouw specifieke wensen aan de slag te gaan. De lessen kunnen ook worden gebruikt als aanvulling op een puppy cursus, . Wil je graag meer persoonlijke aandacht dan tijdens een puppy cursus, dan is privé puppy training zeer geschikt.

Privé (puppy) training