Hond rent op andere honden af

Workshops

Je hond echt goed leren kennen, begrijpen en beïnvloeden? Deze workshops zijn hier bij uitstek geschikt voor.

Afgelopen periode heb ik drie workshops gegeven over:

1. hondentaal begrijpen
2. gedrag beïnvloeden
3. vertrouwen winnen

Enkele reacties van de kijkers: "heel leerrijk", "heel fijn", "Uitstekend, duidelijk en nuttig" en "blij dat ik ook deze workshop heb gevolgd". Ik heb letterlijk alleen maar 10-en gekregen in de evaluaties van deze workshops.

Aanmelden voor een workshop

Je kunt nu de opnames terugkijken van deze workshops


Of meld je hier aan voor alle drie de workshops voor de prijs van 2

Alle informatie compleet? Kijk alle drie de workshops voor een zeer goede basis kennis over hondentaal, het beïnvloeden van gedrag en het winnen van vertrouwen van je hond:
Let op: volg je een cursus, dan kan je deze workshop volgen voor een gereduceerd tarief. Je vind je aanmeldlink in de besloten facebook groep.

Hondentaal begrijpen: ​​​​​​​Onze honden leren ‘verstaan’, resulteert in (meer) begrip en een goede onderlinge communicatie. Het voorkomt (gedrags) problemen en vormt de basis voor een fijne interactie, training of therapie.

Gedrag beïnvloeden: Weet jij hoe jouw hond leert? Leerprincipes begrijpen, zorgt ervoor dat je leert om gedrag van jouw hond te beïnvloeden. Begrijpen hoe een hond leert, is noodzakelijk als je jouw hond gedrag wilt afleren of aanleren.

Vertrouwen winnen: Altijd al een sterke band met je hond willen hebben? Wederzijds vertrouwen is de basis voor elke mens - hond relatie. Hoe laat je je hond, op een goede manier, iets doen wat jij niet wilt. Met als doel je hond gemotiveerd te krijgen voor datgeen. 

Heb je een vraag? Mail naar info@hondentaak.nl