beoordeling 5/5   Geaccrediteerd hondengedragstherapeut Beloningsgerichte trainingsmethoden
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Workshops

  Hondentaal begrijpen

  Gedrag beïnvloeden

  Vertrouwen winnen

Workshops

Je hond echt goed leren kennen, begrijpen en beïnvloeden? Deze workshops zijn hier bij uitstek geschikt voor. Afgelopen periode heb ik drie workshops gegeven over:

1. hondentaal begrijpen
2. gedrag beïnvloeden
3. vertrouwen winnen

Enkele reacties van de kijkers: “heel leerrijk”, “heel fijn”, “Uitstekend, duidelijk en nuttig” en “blij dat ik ook deze workshop heb gevolgd”. Ik heb letterlijk alleen maar 10-en gekregen in de evaluaties van deze workshops, kijkers waren dus erg enthousiast over de inhoud. Je kunt deze workshop(s) nu terugkijken. 

Workshop Hondentaak klantervaring

Inhoud van deze workshops

Elke workshop duurt 1,5 uur:
 

Hondentaal begrijpen: Onze honden leren ‘verstaan’, resulteert in (meer) begrip en een goede onderlinge communicatie. Het voorkomt (gedrags) problemen en vormt de basis voor een fijne interactie, training of therapie. In deze workshop leer je de hondentaal, die bestaat uit houding, gedrag en signalen. We kijken samen naar beeldmateriaal (foto’s en filmpjes) om hiermee te oefenen. 

Gedrag beïnvloeden: Weet jij hoe jouw hond leert? Leerprincipes begrijpen, zorgt ervoor dat je leert om gedrag van jouw hond te beïnvloeden. Begrijpen hoe een hond leert, is noodzakelijk als je jouw hond gedrag wilt afleren of aanleren. In deze workshop gaan we aan de slag met deze 4 leerprincipes en gaan we bekijken hoe een hond leert en op welke manier je deze kennis kunt gebruiken in je eigen situaties. 

Vertrouwen winnen: Altijd al een sterke band met je hond willen hebben? Wederzijds vertrouwen is de basis voor elke mens – hond relatie. Hoe laat je je hond, op een goede manier, iets doen waar hij niet om staat te springen. In deze workshop gaan we kijken hoe je je hond motiveert voor dingen waar hij nu niet voor gemotiveerd is/ angst voor heeft. Hoe kunnen we het vertrouwen winnen van onze hond zodat het onderlinge vertrouwen groeit en de hond dingen durft die hij nu onplezierig/ spannend vindt. 

Je kunt nu de opnames terugkijken van deze workshops 

Alle informatie compleet? Kijk alle drie de workshops voor een zeer goede basis kennis over hondentaal, het beïnvloeden van gedrag en het winnen van vertrouwen van je hond Drie workshops voor de prijs van twee.

De prijs van 1 workshop is €47,- nu €37,50 (inclusief 21% BTW en onbeperkt terugkijken). Na het volgen van een workshop kan je altijd je eventuele vragen aan me stellen. Heb je nu een vraag? Mail naar info@hondentaak.nl


Aanmelden

Meld je hier aan voor toegang tot de workshop(s):
Klanten reviews

Charlotte van Beuzekom
Charlotte van Beuzekom
Lees verder
"Wat een prettige, ervaren en heldere uitleg geeft Judith. Zowel in privé-lessen als online weet ze precies te benoemen wat er speelt (en waarom) en geeft je handige tips hoe hiermee om te gaan. Dat gaf zowel mij als mijn hond veel vertrouwen, waardoor we werkelijk gelijk resultaat zagen. Judith straalt veel rust uit, wat erg fijn is. Aanrader dus!"
Anneke Wolters
Anneke Wolters
Lees verder
"Judith ingeschakeld bij bijtende pup. Duidelijk advies gekregen wat te doen en met haar tips ging het direct al veel beter. Ik zou Judith bij een ander probleem direct weer inschakelen!"
Amanda Khalil
Amanda Khalil
Lees verder
"online les, inloggen wanneer het jou uitkomt, veel uitleg en ondersteuning met video's. Je kunt altijd weer terug naar een les als je de info wilt opfrissen tijdens de cursus. Judith legt heel rustig en overzichtelijk en juist ook heel gedetailleerd de situatie uit. Heel veel geleerd hier.😃😃"
Vorige
Volgende