beoordeling 5/5   Geaccrediteerd hondengedragstherapeut Beloningsgerichte trainingsmethoden
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Puber hond online cursus

  Op de juiste wijze omgaan met puber gedrag

  Direct toegang

  Persoonlijke ondersteuning

De puber hond online cursus is voor jou als je regelmatig met je hond ‘in discussie raakt’ door de nodige frustratie over het gedrag van je hond. Je hond gedraagt zich tegendraads en als je er tegenin gaat wordt het alleen maar erger. Je hond is in de pubertijd en het is zaak deze fase goed te begeleiden. 

Puber

Deze fase kan gepaard gaan met diverse uitdagende gedragingen, zoals: 

  • Je hond blaft om aandacht en stopt niet
  • Als je je hond negeert gaat hij happen of bijten naar je
  • Hij pakt dingen van tafel
  • Hij springt tegen het aanrecht
  • Probeer je je hond te berispen, dan wordt het gedrag alleen maar erger
  • Je hond luistert niet (meer zo goed)
 
Een puber hond, zit tussen de puppy fase en volwassen fase in. Vaak gaat deze fase gepaard met uitdagingen.
Oorzaken onzekerheid hond
Dit is gedrag dat vaak rond de pubertijd uitdagingen geeft. Heb je met je volwassen hond te maken met gedrag zoals hierboven omschreven, dan is deze cursus natuurlijk ook geschikt om te volgen. 
hond blaffen afleren

Inhoud van de cursus Puber hond

In deze online cursus, met begeleiding, leer je:
 
  • Hoe je op de juiste manier omgaat met dit gedrag
  • Hoe je je hond op de juiste manier kunt begrenzen
  • Je hond sturing te geven op een manier die je verder brengt
 

Stap-voor-stap aanpak in 13 lessen. Je volgt de lessen wanneer het jou uitkomt. Tijdens de gehele looptijd (een jaar!) kan je je vragen stellen aan mij. Als je het leuk vindt, kan je je ervaringen delen met je mede cursisten in onze besloten Facebook groep.  

Heb je een vraag? Mail dan gerust eerst naar info@hondentaak.nl

Van wie krijg je les

Judith Fick werkt als hondentrainer/ -gedragstherapeut. Bij KNGF Geleidehonden heeft ze fulltime met jonge honden gewerkt. 

Ze is gekwalificeerd Kynologisch Instructeur opgeleid door O&O (Nederlandse Vereniging voor Instructeurs in Hondenopvoeding en -opleiding) én door Dogvision Kynologisch opleidingscentrum.

Ook is ze gediplomeerd gedragstherapeut voor honden. Geaccrediteerd door SPPD, Platform van professionele diergedragsdeskundigen.

Judith Fick met Reza

Aanmelden

Prijs van €147,- Nu voor €125,- (bedrag is inclusief 21% BTW) voor 1 jaar toegang. Na aanmelden krijg je direct toegang tot alle lessen in de cursus. 


Klanten reviews

Charlotte van Beuzekom
Charlotte van Beuzekom
Lees verder
"Wat een prettige, ervaren en heldere uitleg geeft Judith. Zowel in privé-lessen als online weet ze precies te benoemen wat er speelt (en waarom) en geeft je handige tips hoe hiermee om te gaan. Dat gaf zowel mij als mijn hond veel vertrouwen, waardoor we werkelijk gelijk resultaat zagen. Judith straalt veel rust uit, wat erg fijn is. Aanrader dus!"
Anneke Wolters
Anneke Wolters
Lees verder
"Judith ingeschakeld bij bijtende pup. Duidelijk advies gekregen wat te doen en met haar tips ging het direct al veel beter. Ik zou Judith bij een ander probleem direct weer inschakelen!"
Amanda Khalil
Amanda Khalil
Lees verder
"online les, inloggen wanneer het jou uitkomt, veel uitleg en ondersteuning met video's. Je kunt altijd weer terug naar een les als je de info wilt opfrissen tijdens de cursus. Judith legt heel rustig en overzichtelijk en juist ook heel gedetailleerd de situatie uit. Heel veel geleerd hier.😃😃"
Vorige
Volgende

Veelgestelde vragen

Ja. Een hond is, net als een mens, nooit te oud om te leren. Ingesleten gewoonten zullen wat tijd nodig hebben om te veranderen.

De online cursussen zijn te volgen in je eigen tijd, op het moment dat het jou goed uitkomt! Je bent dus niet gebonden aan dagen en tijden.

De eigenaar van Hondentaak heet Judith Fick en je kunt meer lezen over haar op deze pagina: Over Judith.

Volg je een online cursus, dan kan je aanvullend voor datzelfde gedrag gebruik maken van privé begeleiding.

Privé begeleiding is over het algemeen alleen beschikbaar voor cursisten die al een online cursus volgen. Soms is er extra beschikbaarheid. Houd mijn Facebook pagina in de gaten, of neem even contact op: info@hondentaak.nl

Jazeker, je hebt Facebook niet nodig voor het volgen van een cursus.

Als je het leuk vindt om je ervaringen te delen met mede cursisten, te lezen wat hen bezig houdt en ook aan hen je vragen te stellen, dan is het leuk je aan te melden voor de besloten Facebook groep (mag ook met een nep-account waarbij je bijv een andere naam gebruikt, als je dat wilt).

Inloggen en volgen van de online cursus, doe je in de online leeromgeving: HondentaakOnline.nl

Ja dat kan. Vraag een bel-afspraak aan op de contact pagina.

Volg je een online cursus, dan zijn er meerdere mogelijkheden voor persoonlijke hulp. Je kunt gratis al je vragen mailen of stellen in de Facebook groep als je een cursus volgt.

Wil je graag telefonische 1-op-1 hulp over het onderwerp waarvoor je de cursus volgt? Dan kan je je aanmelden voor hulp-op-afstand.

Vind je het leuk om maandelijks met een klein groepje cursisten onze online sessie bij te wonen? Meld je dan aan voor Hondentaak select .