Djoeke

Sterilisatie Curacao

Dit is Djoeke en zij doet het werk dat ik niet zou kunnen maar wat me heel erg aan het hart gaat: het échte werk als het om hondenwelzijn gaat. 

Op Curaçao maakt zij zich hard voor de honden die op straat leven én de honden bij mensen thuis. Want ook voorlichting is super belangrijk om mensen bewust te maken. Stichting DOG op Curaçao helpt deze honden. Niet alleen met opvang, herplaatsing en de beste zorg en heel veel liefde, maar ook door het steriliseren van de honden.

Mijn honden komen uit Spanje. Onlangs de vele adoptanten die een hond uit het buitenland hier aan een goed leven willen helpen, wordt daarmee het probleem natuurlijk niet opgelost. Het is dweilen met de kraan open.

In veel landen zijn straathonden een groot probleem én zijn mensen zich niet zo bewust van de noodzaak van geboortebeperking... want als honden op straat lopen en vruchtbaar zijn, dan gaat het hard. Los van dat er veel pups geboren worden in deze landen, veroorzaakt het voor de honden ook veel leed.

Ik wil graag helpen en dat kan ik doen door bij te dragen door middel van een donatie. Waarom Curaçao? Ik heb er gewoond, kom er graag terug en draag het eiland een warm hart toe. 

Djoeke vertelde mij dat er €60,- nodig is om 1 hond te kunnen laten helpen. 

Help je mee? Alle kleine beetjes helpen, alle opbrengst gaat rechtstreeks naar dit project. Betaal bij voorkeur via de bank (overboeking, iDeal voor NL, Bancontact voor BE. Een betaling via Paypal kost nl meer geld). 

Djoeke

Je kunt helemaal zelf kiezen voor welk bedrag je wilt helpen. Hieronder kan je ook zien voor hoeveel er tot nu toe is gedoneerd. Heb je een vraag? Mail naar info@hondentaak.nl 

Het totale bedrag dat tot nu toe is gedoneerd: € 1.877,50 (De eerste keer is hier €830,- al van aan Djoeke gedoneerd, waarvan ik destijds €300,- heb ingelegd. Ik zal de nieuwe donaties aanvullen met €500,-)