beoordeling 5/5   Geaccrediteerd hondengedragstherapeut Beloningsgerichte trainingsmethoden

Cursus Poep eten

  Leer stap-voor-stap je hond beter gedrag

  Direct toegang 

  Persoonlijke ondersteuning 

Eet je hond tijdens het wandelen dingen van straat, zoals poep, en wil je je hond dit afleren? Dan is deze cursus voor jou. In de online leeromgeving volg je lessen in de vorm van video, tekst en opdrachten. Je volgt de lessen in je eigen tempo en tijdens de cursus kan je al je vragen stellen aan mij (gekwalificeerd en geaccrediteerd gedragstherapeute voor honden). Als je het leuk vindt, kan je je ervaringen delen met je mede cursisten.

Meld je hieronder aan om deze cursus te volgen:

Je hond begrenzen

Ga je je hond ander gedrag leren, dan is het allereerst belangrijk te begrijpen waarom je hond bepaald gedrag vertoont en hoe je gedrag bij jouw hond beïnvloedt. 

Klantervaring cursus Poep eten Hondentaak

Inhoud van de cursus Poep eten

In deze online cursus, met begeleiding, leer je:

  • waarom je hond dit doet
  • hoe je stap-voor-stap ander gedrag aanleert
 

Stap-voor-stap aanpak die werkt. Je volgt de lessen wanneer het jou uitkomt. Tijdens de gehele looptijd (een jaar lang) kan je je vragen stellen aan mij. Als je het leuk vindt, kan je je ervaringen delen met je mede cursisten in onze besloten Facebook groep.  

De cursus kan ook gevolgd worden ter voorkoming van dit gedrag. 

Heb je een vraag? Mail dan gerust eerst naar info@hondentaak.nl

Van wie krijg je les?

Judith Fick werkt als hondentrainer (eerder ook voor KNGF geleidehonden) en als hondengedragstherapeute.

Ze is gekwalificeerd Kynologisch Instructeur opgeleid door O&O (Nederlandse Vereniging voor Instructeurs in Hondenopvoeding en -opleiding) én door Dogvision Kynologisch opleidingscentrum.

Ook is ze gediplomeerd gedragstherapeut voor honden. Geaccrediteerd door SPPD, Platform van professionele diergedragsdeskundigen.

Judith Fick met Reza

Aanmelden

Na aanmelden heb je direct toegang tot alle lessen van de cursus. Meld je hier aan:

Prijs €125,- Nu €97,- (bedrag is inclusief 21% BTW voor een jaar toegang) inclusief vragen stellen.Charlotte van Beuzekom
Charlotte van Beuzekom
Lees verder
"Wat een prettige, ervaren en heldere uitleg geeft Judith. Zowel in privé-lessen als online weet ze precies te benoemen wat er speelt (en waarom) en geeft je handige tips hoe hiermee om te gaan. Dat gaf zowel mij als mijn hond veel vertrouwen, waardoor we werkelijk gelijk resultaat zagen. Judith straalt veel rust uit, wat erg fijn is. Aanrader dus!"
Anneke Wolters
Anneke Wolters
Lees verder
"Judith ingeschakeld bij bijtende pup. Duidelijk advies gekregen wat te doen en met haar tips ging het direct al veel beter. Ik zou Judith bij een ander probleem direct weer inschakelen!"
Amanda Khalil
Amanda Khalil
Lees verder
"online les, inloggen wanneer het jou uitkomt, veel uitleg en ondersteuning met video's. Je kunt altijd weer terug naar een les als je de info wilt opfrissen tijdens de cursus. Judith legt heel rustig en overzichtelijk en juist ook heel gedetailleerd de situatie uit. Heel veel geleerd hier.😃😃"
Previous
Next

Veelgestelde vragen

Ja. Een hond is, net als een mens, nooit te oud om te leren. Ingesleten gewoonten zullen wat tijd nodig hebben om te veranderen.

De online cursussen zijn te volgen in je eigen tijd, op het moment dat het jou goed uitkomt! Je bent dus niet gebonden aan dagen en tijden.

De eigenaar van Hondentaak heet Judith Fick en je kunt meer lezen over haar op deze pagina: Over Judith.

Volg je een online cursus, dan kan je aanvullend voor datzelfde gedrag gebruik maken van privé begeleiding.

Privé begeleiding is over het algemeen alleen beschikbaar voor cursisten die al een online cursus volgen. Soms is er extra beschikbaarheid. Houd mijn Facebook pagina in de gaten, of neem even contact op: info@hondentaak.nl

Jazeker, je hebt Facebook niet nodig voor het volgen van een cursus.

Als je het leuk vindt om je ervaringen te delen met mede cursisten, te lezen wat hen bezig houdt en ook aan hen je vragen te stellen, dan is het leuk je aan te melden voor de besloten Facebook groep (mag ook met een nep-account waarbij je bijv een andere naam gebruikt, als je dat wilt).

Inloggen en volgen van de online cursus, doe je in de online leeromgeving: HondentaakOnline.nl

Ja dat kan. Vraag een bel-afspraak aan op de contact pagina.

Volg je een online cursus, dan zijn er meerdere mogelijkheden voor persoonlijke hulp. Je kunt gratis al je vragen mailen of stellen in de Facebook groep als je een cursus volgt.

Wil je graag telefonische 1-op-1 hulp over het onderwerp waarvoor je de cursus volgt? Dan kan je je aanmelden voor hulp-op-afstand.

Vind je het leuk om maandelijks met een klein groepje cursisten onze online sessie bij te wonen? Meld je dan aan voor Hondentaak select .