beoordeling 5/5   Geaccrediteerd hondengedragstherapeut Beloningsgerichte trainingsmethoden
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Sinterklaascadeau hond

  Diervriendelijke aanpak

  Neem gerust contact op

van 80 reviews
Judith Fick met Reza

Door Judith Fick, eigenaar Hondentaak

Judith is afgestudeerd Kynologisch Instructeur en geaccrediteerd gedragstherapeut. Ze heeft twee Spaanse honden en is sinds 2015 werkzaam als hondentrainer. Ze heeft voor KNGF geleidehonden gewerkt en als gedragstester bij dierenasiel DOA. 

Heb je een vraag aan Judith? Je kunt altijd even mailen naar info@hondentaak.nl 

Vier je Sinterklaas, dan is er natuurlijk ook een verlanglijstje van je hond. Hier heb ik de leukste Sinterklaas cadeaus voor honden geselecteerd. Hopelijk biedt mijn selectie jou inspiratie voor een leuk sinterklaascadeau voor je hond, of jouw cadeau voor de hond van iemand anders.

Een leuk Sinterklaascadeau voor de hond

Is er een hond aanwezig bij de Sinterklaasviering, dan kan een leuk cadeau niet ontbreken natuurlijk. Sommige honden vinden het ook heel erg leuk om hun eigen cadeautje uit te pakken. Lees: het inpakpapier kapot te scheuren. 

Sinterklaas cadeautjes voor de hond tot € 10,-

Hondenkluiven
Apporteer speelgoed
Piep speelgoed
Puppy speelgoed
Hondenkoekjes
Poepzakjes en -houders
Adventskalender voor de hond

Cadeautjes van € 10,- tot € 20,-

Likmat
Hondenspeeltjes met voer
Grappig P.L.A.Y. speelgoed
Tasje voor de hondenbeloningen

Cadeautjes van € 20,- tot € 30,-

Een 3 meter lijn 

Duurdere sinterklaascadeaus voor honden

Voor wie zijn hond extra wil verwennen, zijn er natuurlijk ook veel duurdere cadeaus voor de hond te koop. Onder de duurdere cadeaus, valt bijvoorbeeld een Hondenjas, een exclusieve halsband of een nieuwe hondenmand. Of samen een activiteit doen.

Een hersenwerk cursus cadeau geven

Een ander cadeau dat je hond vast en zeker graag krijgt, is een cursus Hersenwerk. Lekker samen aan de slag vanuit huis:

Heb je een vraag? Neem gerust even contact op.

Klanten reviews

Een 5/5 waardering op Facebook én Google. Ja, daar zijn we trots op! 

Hier lees je alle klantervaringen:

Jan van der Wijk
Lees verder
“de online cursus is perfect te volgen via YouTube filmpjes. En je krijgt via Facebook in een gesloten vriendenkring feedback van de curcisten zelf met hun ervaringen en natuurlijk staat Judith ook altijd klaar voor vragen toe te lichten.”
Charlotte van Beuzekom
Charlotte van Beuzekom
Lees verder
“Wat een prettige, ervaren en heldere uitleg geeft Judith. Zowel in privé-lessen als online weet ze precies te benoemen wat er speelt (en waarom) en geeft je handige tips hoe hiermee om te gaan. Dat gaf zowel mij als mijn hond veel vertrouwen, waardoor we werkelijk gelijk resultaat zagen. Judith straalt veel rust uit, wat erg fijn is. Aanrader dus!”
Ka Vdw
Ka Vdw
Lees verder
“Wij volgen de cursus 'bezoek'. De online lessen bestaan uit tekst en filmpjes wat heel prettig werkt. Daarnaast kunnen we altijd vragen stellen. Judith heeft de hond centraal staan, zonder dwang. Dat was de reden om hier een cursus te doen. We zijn nog volop bezig maar met deze aanpak zien we verbetering.”
Vorige
Volgende

Verder lezen