beoordeling 5/5   Geaccrediteerd hondengedragstherapeut Beloningsgerichte trainingsmethoden
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hond spel online

Judith Fick met Reza

Door Judith Fick, eigenaar Hondentaak

Judith is afgestudeerd Kynologisch Instructeur en geaccrediteerd gedragstherapeut. Ze heeft twee Spaanse honden en is sinds 2015 werkzaam als hondentrainer. Ze heeft voor KNGF geleidehonden gewerkt en als gedragstester bij dierenasiel DOA. 

Heb je een vraag aan Judith? Je kunt altijd even mailen naar info@hondentaak.nl 

Online op zoek naar een spel voor je hond? Je vindt hier een aantal mogelijkheden om je hond door middel van spelletjes bezig te houden.

Je hond meer dan 35 oefeningen aanleren →

Veel honden vinden het ontzettend leuk om nieuwe oefeningen aan te leren. De ene hond zal daarbij iets langer zijn aandacht bij de samenwerking kunnen houden, dan een ander. Kijk hoe lang jouw hond gemotiveerd is om leuk samen te werken. Als hondeneigenaar leer je hier ook ontzettend veel van, bijvoorbeeld hoe je jouw hond nieuwe dingen aanleert. 

Hersenwerk spel online voor je hond →

Hersenwerk is eigenlijk een soort ‘puzzelen met je hond’. Je hond moet een brokje zoeken en daarvoor (veel) moeite doen. Hoe slim is jouw hond en hoe snel lost hij puzzels op? Honden zijn gek op hersenwerk en elke hond kan het.

Hond spel online

Je kunt je hond een spel zelf laten spelen, bijvoorbeeld door het gebruik van een Kong. Die moet je dan natuurlijk wel eerst kopen, maar dat kan ook online. 

Kong spel voor je hond (inclusief video)

Of je maakt zelf een ‘snackflesje’ voor je hond: 

Maak zelf een voerspel voor je hond (inclusief video)

Samen spelen met je hond:

Spelen met je hond (inclusief video)

Je kunt je hond zelfs leren om een bal voort te duwen met zijn neus. Je vindt dit spel voor je hond hier online:

Leer je hond een bal te duwen met zijn neus (video)

Heb je een vraag? Neem gerust even contact op.

Klanten reviews

Een 5/5 waardering op Facebook én Google. Ja, daar zijn we trots op! 

Hier lees je alle klantervaringen:

Jan van der Wijk
Lees verder
“de online cursus is perfect te volgen via YouTube filmpjes. En je krijgt via Facebook in een gesloten vriendenkring feedback van de curcisten zelf met hun ervaringen en natuurlijk staat Judith ook altijd klaar voor vragen toe te lichten.”
Charlotte van Beuzekom
Charlotte van Beuzekom
Lees verder
“Wat een prettige, ervaren en heldere uitleg geeft Judith. Zowel in privé-lessen als online weet ze precies te benoemen wat er speelt (en waarom) en geeft je handige tips hoe hiermee om te gaan. Dat gaf zowel mij als mijn hond veel vertrouwen, waardoor we werkelijk gelijk resultaat zagen. Judith straalt veel rust uit, wat erg fijn is. Aanrader dus!”
Ka Vdw
Ka Vdw
Lees verder
“Wij volgen de cursus 'bezoek'. De online lessen bestaan uit tekst en filmpjes wat heel prettig werkt. Daarnaast kunnen we altijd vragen stellen. Judith heeft de hond centraal staan, zonder dwang. Dat was de reden om hier een cursus te doen. We zijn nog volop bezig maar met deze aanpak zien we verbetering.”
Vorige
Volgende

Verder lezen

hondentraining

Hondentraining

Hondentraining bestaat in heel veel vormen. Er bestaan zelfs verschillende methodes. Moet je met je hond hondentraining doen? Waarom wel

Lees verder >>