beoordeling 5/5   Geaccrediteerd hondengedragstherapeut Beloningsgerichte trainingsmethoden
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Hond kerstcadeau

  Diervriendelijke aanpak

  Neem gerust contact op

van 80 reviews
Judith Fick met Reza

Door Judith Fick, eigenaar Hondentaak

Judith is afgestudeerd Kynologisch Instructeur en geaccrediteerd gedragstherapeut. Ze heeft twee Spaanse honden en is sinds 2015 werkzaam als hondentrainer. Ze heeft voor KNGF geleidehonden gewerkt en als gedragstester bij dierenasiel DOA. 

Heb je een vraag aan Judith? Je kunt altijd even mailen naar info@hondentaak.nl 

Dat je met de kerstdagen gezellig thuis bent, is waarschijnlijk het beste kerstcadeau dat je je hond kunt geven. Een extra wandeling en een lekkere kerstmaaltijd, zullen je hond al kunnen bekoren. Wil je dan ook nog een kerstcadeautje kopen voor je hond, dan zijn daar ook leuke kerstspullen voor te koop. 

Wat koop je voor cadeau voor je hond met kerst?

Hondencadeau’s met een kerstthema zijn bijvoorbeeld een bandana, sjaal, speelgoed, halsband, vlinderdas en een echte kersttrui. Zo verschijnt je hond helemaal in stijl aan het kerstdiner. Wil je je hond echt verwennen, dan zal hij vooral blij zijn met een kerstcadeau dat eetbaar is (zoals de inhoud van een adventskalender) of waarmee hij kan spelen, afhankelijk van de voorkeuren van je hond. Er zijn allerlei leuke speeltjes voor je hond te koop met een kerstthema.

Kerst hondencadeautjes 

Kong kerstcadeau hond

Begin december staan er maar liefst 187 kerst items voor je hond in de winkel van Pets Place, zoals hondensnacks, speelgoed, kerst hondenjas, kerst hondentrui en een heus kerstdiner voor je hond. Bekijk hier alle honden kerst cadeaus:

Ook Zooplus pakt uit met kerst cadeaus voor honden

Misschien wil je een kerstcadeau voor je hond kopen dat niet bestaat uit iets om te eten, te spelen of aan te trekken, maar een beleving. Samen puzzelen bijvoorbeeld, tijdens de vrije uurtjes rond kerst? 

Geef je hond 'samen puzzelen' cadeau

Samen leuke dingen doen, is iets waar je je hond waarschijnlijk heel gelukkig mee maakt. Jouw aandacht voor je hond alleen, in combinatie met het zoeken van voer. Geef je hond een cursus puzzelen cadeau:

Heb je een vraag? Neem gerust even contact op.

Klanten reviews

Een 5/5 waardering op Facebook én Google. Ja, daar zijn we trots op! 

Hier lees je alle klantervaringen:

Jan van der Wijk
Lees verder
“de online cursus is perfect te volgen via YouTube filmpjes. En je krijgt via Facebook in een gesloten vriendenkring feedback van de curcisten zelf met hun ervaringen en natuurlijk staat Judith ook altijd klaar voor vragen toe te lichten.”
Charlotte van Beuzekom
Charlotte van Beuzekom
Lees verder
“Wat een prettige, ervaren en heldere uitleg geeft Judith. Zowel in privé-lessen als online weet ze precies te benoemen wat er speelt (en waarom) en geeft je handige tips hoe hiermee om te gaan. Dat gaf zowel mij als mijn hond veel vertrouwen, waardoor we werkelijk gelijk resultaat zagen. Judith straalt veel rust uit, wat erg fijn is. Aanrader dus!”
Ka Vdw
Ka Vdw
Lees verder
“Wij volgen de cursus 'bezoek'. De online lessen bestaan uit tekst en filmpjes wat heel prettig werkt. Daarnaast kunnen we altijd vragen stellen. Judith heeft de hond centraal staan, zonder dwang. Dat was de reden om hier een cursus te doen. We zijn nog volop bezig maar met deze aanpak zien we verbetering.”
Vorige
Volgende

Verder lezen

Hond gromt naar mensen op straat

Onzekere hond

Hoe herken je een onzekere hond? Dit is niet zo vanzelfsprekend als je misschien denkt.  Lichaamstaal onzekere hond Een onzekere

Lees verder >>