beoordeling 5/5   Geaccrediteerd hondengedragstherapeut Beloningsgerichte trainingsmethoden
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gratis cursus beloningsgericht trainen met je hond

Judith Fick met Reza

Door Judith Fick, eigenaar Hondentaak

Judith is afgestudeerd Kynologisch Instructeur en geaccrediteerd gedragstherapeut. Ze heeft twee Spaanse honden en is sinds 2015 werkzaam als hondentrainer. Ze heeft voor KNGF geleidehonden gewerkt en als gedragstester bij dierenasiel DOA. 

Heb je een vraag aan Judith? Je kunt altijd even mailen naar info@hondentaak.nl 

Je hond beloningsgericht trainen is niet zo eenvoudig als het klinkt.

De beloningsgerichte manier van trainen is onderdeel van de moderne wijze van trainen van en gedragstherapie voor de hond. Dit wordt gebruikt door trainers en gedragstherapeuten die een moderne opleiding hebben gevolgd. Tegenwoordig wordt dus veel minder gewerkt met correcties en veel meer met beloningsgerichte training. Dat heeft een reden. Belonen zorgt voor hond die graag samenwerkt, anders dan onder dwang. Het dier voelt zich prettiger en kiest vaker zelf voor het (door jou) gewenste gedrag omdat het belonend voor hem is (anders dan dat hij bang is voor een pak rammel). Je kunt je voorstellen dat dit leidt tot een hond die zich lekkerder voelt.

Beloningsgericht trainen

Maar beloningsgericht trainen van je hond heeft wel de juiste aanpak nodig om zijn vruchten af te werpen. Beloningsgerichte aanpak is zeker niet alleen ‘de hond koekjes geven’.

Is deze gratis cursus iets voor jou?

  • Heb je het idee dat beloningsgerichte aanpak voor jouw hond niet werkt?
  • Wil je meer leren over beloningsgerichte training?
 

Volg dan deze gratis cursus. In deze 4 lessen die je in je email ontvangt gedurende 1 week tijd komen de volgende onderwerpen aan bod:

  1. Hoe krijg je je hond gemotiveerd?
  2. Hoe zorg je ervoor dat je hond goed gedrag vertoont?
  3. Hoe leer je nieuw gedrag aan?
  4. Hoe los je probleemgedrag op? 
 

Interessant? Meld je aan en doe gratis mee!

Je hond meer dan 35 oefeningen aanleren?

Vind je het leuk om je hond nieuwe dingen te leren? Een sterke onderlinge band ontstaat door een samenwerking waarbij jullie elkaar goed begrijpen:

Heb je een vraag? Neem gerust even contact op.

Klanten reviews

Een 5/5 waardering op Facebook én Google. Ja, daar zijn we trots op! 

Hier lees je alle klantervaringen:

Jan van der Wijk
Lees verder
“de online cursus is perfect te volgen via YouTube filmpjes. En je krijgt via Facebook in een gesloten vriendenkring feedback van de curcisten zelf met hun ervaringen en natuurlijk staat Judith ook altijd klaar voor vragen toe te lichten.”
Charlotte van Beuzekom
Charlotte van Beuzekom
Lees verder
“Wat een prettige, ervaren en heldere uitleg geeft Judith. Zowel in privé-lessen als online weet ze precies te benoemen wat er speelt (en waarom) en geeft je handige tips hoe hiermee om te gaan. Dat gaf zowel mij als mijn hond veel vertrouwen, waardoor we werkelijk gelijk resultaat zagen. Judith straalt veel rust uit, wat erg fijn is. Aanrader dus!”
Ka Vdw
Ka Vdw
Lees verder
“Wij volgen de cursus 'bezoek'. De online lessen bestaan uit tekst en filmpjes wat heel prettig werkt. Daarnaast kunnen we altijd vragen stellen. Judith heeft de hond centraal staan, zonder dwang. Dat was de reden om hier een cursus te doen. We zijn nog volop bezig maar met deze aanpak zien we verbetering.”
Vorige
Volgende

Verder lezen