beoordeling 5/5   Geaccrediteerd hondengedragstherapeut Beloningsgerichte trainingsmethoden
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gedragstherapie hond aan huis

Judith Fick met Reza

Door Judith Fick, eigenaar Hondentaak

Judith is afgestudeerd Kynologisch Instructeur en geaccrediteerd gedragstherapeut. Ze heeft twee Spaanse honden en is sinds 2015 werkzaam als hondentrainer. Ze heeft voor KNGF geleidehonden gewerkt en als gedragstester bij dierenasiel DOA. 

Heb je een vraag aan Judith? Je kunt altijd even mailen naar info@hondentaak.nl 

Gedragstherapie voor je hond aan huis kan heel handig zijn. Bijvoorbeeld als het gedrag van je hond zich vooral thuis afspeelt, als je hond niet graag mee gaat in de auto, of gewoon omdat je dan niet naar iemand toe hoeft. 

Gedragstherapie voor je hond aan huis

Mijn gedragstherapie voor de hond is altijd aan huis, tenzij het echt een oefensituatie betreft die locatie onafhankelijk is. Mijn online cursussen volg je vanuit huis, die begeleiding die daarmee gepaard gaat, ook. Maak je gebruik van privé begeleiding, dan vindt die in veel gevallen ook plaats aan huis. Maar soms ook op een openbare plaats, als er bepaald gedrag geoefend wordt dat niet afhankelijk is van een bepaalde locatie.

Veel gedragstherapeuten komen aan huis, op een aantal na, die gebruik maken van een praktijk. 

Omdat mijn cursussen gevolgd worden vanuit huis, zijn deze geschikt voor elke locatie. Dit kan heel prettig zijn, als je in alle rust nieuwe dingen wilt leren over het gedrag van je hond en hoe je dit gedrag kunt verbeteren. 

Gedrag van je hond verbeteren

Vanuit huis het gedrag van je hond verbeteren met behulp van gedragstherapie, kan door middel van diverse cursussen en workshops. Leer het gedrag van je goed goed (her) kennen en beïnvloeden. In tegenstelling tot wat veel hondeneigenaren denken, heb je daar geen daadwerkelijk bezoek van een hondengedragstherapeut voor nodig. Het is vooral belangrijk om zelf op de juiste manier aan de slag te gaan met je hond. Hier heb je natuurlijk de juiste kennis en kunde voor nodig en daarmee help ik je graag verder:

Heb je een vraag? Neem gerust even contact op.

Klanten reviews

Een 5/5 waardering op Facebook én Google. Ja, daar zijn we trots op! 

Hier lees je alle klantervaringen:

Jan van der Wijk
Lees verder
“de online cursus is perfect te volgen via YouTube filmpjes. En je krijgt via Facebook in een gesloten vriendenkring feedback van de curcisten zelf met hun ervaringen en natuurlijk staat Judith ook altijd klaar voor vragen toe te lichten.”
Charlotte van Beuzekom
Charlotte van Beuzekom
Lees verder
“Wat een prettige, ervaren en heldere uitleg geeft Judith. Zowel in privé-lessen als online weet ze precies te benoemen wat er speelt (en waarom) en geeft je handige tips hoe hiermee om te gaan. Dat gaf zowel mij als mijn hond veel vertrouwen, waardoor we werkelijk gelijk resultaat zagen. Judith straalt veel rust uit, wat erg fijn is. Aanrader dus!”
Ka Vdw
Ka Vdw
Lees verder
“Wij volgen de cursus 'bezoek'. De online lessen bestaan uit tekst en filmpjes wat heel prettig werkt. Daarnaast kunnen we altijd vragen stellen. Judith heeft de hond centraal staan, zonder dwang. Dat was de reden om hier een cursus te doen. We zijn nog volop bezig maar met deze aanpak zien we verbetering.”
Vorige
Volgende

Verder lezen